Liga a 4-a; Etapa a 24-a Un campionat în baston

A.l.

SPORTDe la o etapă la alta miortitica Ligă a 4-a dâmboviţeană devine mai modestă, mai vicioasă, cu arbitraje găunoase pline de erori.
În această rundă s-au disputat doar cinci meciuri (din nouă câte erau iniţial).
Este un campionat în baston. A.S. Doiceşti nu s-a prezentat la Corneşti nici cu juniorii, nici cu seniorii. Băieţii lui Eugen Oană nu s-au sinchisit nici măcar să încerce strategia şapte jucători în teren şi unul se accidentează. Se bănuieşte că şi-au conservat energiile pentru meciul din etapa viitoare, de acasă, cu Petrolul Târgovişte. Dacă se prezenta la Corneşti, A.S. Doiceşti putea să-i utilizeze pe cei trei jucători suspendaţi: Oană, Pârvu, Sacagiu în dipsu-ta cu Petrolul. Aşa, aceştia rămân în stare de suspendare. Înţelepţii de la comisia de delegări au trimis la Corneşti (ştiind că A.S. Doiceşti nu se prezintă), în băşcălie, o brigadă de arbitri: M. Mălău, C. Neagu, A. Anghel, cu oarecare afinităţi faţă de echipa lui Nelu Radu. Rafinaţii de la comisia de delegări nu l-au delegat la Corneşti nici măcar pe Ionuţ Iugulescu sau pe Marius Chiţu. Se zvoneşte că aceştia vor fi aruncaţi în luptă în confruntările din deplasare ale Gloriei.
Pesonal, consider că fluieraşii şi ridicătorii de fanioane sunt mai degrabă prostuţi decât „hoţi”. Dar sunt unii şi pe „interese”. Cum era de aşteptat, lângă Campusul Universitar, F.C. Aninoasa a câştigat meciul cu Petrolul Târgovişte, cu 0-2 (Leţu). Într-un adevărat derby sub Leaota, Atletic Fieni şi Flacăra Moreni au terminat la egalitate: 2-2 (M. Cernea, Constantin – Iliescu şi Vlădescu). Morenarii sunt însă supăraţi şi îl acuză pe asistentul Florin Ene că a greşit la golul de 2-1 (Constantin). Alte persoane însă apreciază că la faza cu pricina mingea a intrat în poartă. Atletic este neînvinsă de 17 etape, din tur, 3-0, în deplasare, Flacăra Moreni (etapa a 8-a). Bradul Moroeni a câştigat cu 0-3 (Moisescu 2, unul din penalty şi Tudorache) la Brezoaele. A fost un meci cu trei eliminaţi (doi – de la gazde, unul – de la oaspeţi). După meci maşina arbitrului Marius Chiţu a avut de suferit. Voinţa Pietroşiţa şi Gaz Metan Finta şi-au împărţit punctele după 1-1, pe terenul primeia.
În derbyul „vecinelor”, Voinţa Perşinari a învins greu, în minutul 90, pe Avântul Produleşti cu 2-1 (Ioniţă, Motan – Enescu). Gazdele (antrenor Aurel Godinac) au jucat din minutul 5 cu un jucător mai puţin după eliminarea (uşoară) a lui Cârlan, dictată de arbitrul Dan Petre.
Recolta Gura Şuţii şi Petrolul Valea Mare au câştigat fără joc, la masa verde. Patru partide nu s-au disputat. Această competiţie, navighează încet, încet, spre zone tot mai confuze. Propune săptămânal câte un scandal.
În cele cinci partide disputate s-au marcat doar 14 goluri (5 – gazdele şi 9 – oaspeţii).
Localnicii au câştigat un singur meci, oaspeţii triumfând în două partide, iar alte două s-au terminat la egalitate.
Gloria Corneşti este pe primul loc, cu 57 p, cu trei mai mult decât F.C. Aninoasa şi şase mai multe decât Flacăra Moreni.
În clasamentul „adevărului” Gloria Corneşti are +21, iar F.C. Aninoasa şi Flacăra Moreni au +18.
În runda următoare (a 26-a, sâmbătă, 27 aprilie), Gloria Corneşti stă, iar F.C. Aninoasa şi Flacăra Moreni au meciuri aparent uşoare, cu Voinţa Pietroşiţa, respectiv cu Voinţa Perşinari.
În etapa a 27-a (sâmbătă, 4 mai), vor fi două meciuri tari, poate decisive: Atletic Fieni – F.C. Aninoasa şi Gaz Metan Finta – Flacăra Moreni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LIGA A 4-A F.C. ANINOASA "ŢINE APROAPE..." PETROLUL TÂRGOVIŞTE - F.C. ANINOASA 0-2 (0-2)

Cele mai aşteptate meciuri ale rundei a 25-a din Liga a 4-a au fost, fără îndoială, partidele de la PETROLUL TÂRGOVIŞTE şi ATLETIC FIENI, deoarece ordinea din clasament ne obligă să le considerăm derbyuri. Am asistat la partida de lângă PODUL MIHAI BRAVU dintre F.C. ANINOASA şi elevii lui GOGU […]