LIGA A 4-A DE-A ŞOARECELE ŞI PISICA PETROLUL TÂRGOVIŞTE – PETROLUL VALEA MARE 10-2 (2-0)

S.A.

SPORTSTADION: PETROLUL – TIMP FRUMOS, SPECTATORI 20.
AU MARCAT: MOŢOI (3), TĂNASE, MANUCHEVICI (2), VLADA, DINU, SANDU (2),
RESPECTIV VASILICA, DUMITRU.
AU ARBITRAT: MARIAN MĂLĂU – ADRIAN DUMITRA, CODRUŢ TUDOR. OBSERVATOR: IONEL PITARU.
AVERTIZAŢI: VALA-DA, TÂRCĂ, RESPECTIV DINU. ELIMINAT NEGOI (VL.
MARE).
PETROLUL TÂRGOVIŞTE: GHIŢESCU, VLADA, VERINGĂ, TÂRCĂ, DUMITRU, MANUCHIEVICI, TUDORESCU, ZAMFIR, BRATU, TĂNASE, MOŢOI. Au
mai evoluat în repriza a doua
IVAŞCU, DINU, SANDU, VLAD.
ANTRENOR: GOGU BUCURICĂ.
PETROLUL VALEA MARE: NICULAE – DUMITRU, FLORICICĂ, CÂRSTEA, NEGOI, CONSTANTIN, ŞANDRU, VASILICA, IOR-DACHE, PANĂM, DINU. Au mai jucat: RISTEA, TINCIU.
ANTRENOR: IRINEL CÂRSTEA.
Aşa cum începuseră „ostilităţile” pe teren în prima repriză, chiar la începutul celei de a doua, când scorul era doar 2-1, am crezut că am venit la un meci dinainte „jucat”, văzând şi componenţa echipelor din teren (nu şi din raport). Dar spre lauda elevilor lui GOGU BUCURICĂ, meciul a fost până la urmă unul care s-a disputat doar la o poartă.
E adevărat că BUCURICĂ a introdus în teren numai jucători
(MANUCHEVICI, DINU, SANDU, DUMITRU) care, secondaţi de doi „vulpoi”, precum
MOŢOI şi TĂNASE, au dat
până la urmă culoare jocului.
Să nu credeţi că jucătorii lui GOGU au marcat din orice poziţie, că nu este aşa. Am notat şi un campion al ratărilor, pe TĂNASE, cu doar o reuşită, în schimb MOŢOI a rămas acelaşi jucător „nenegociabil”, îşi vede mereu de joc, înscrie de câte ori are şansă, dar ajută şi pe cei tineri să se evidenţieze, oferindu-le mingi de gol. Caracter deosebit a rămas N. MOŢOI.
Până la urmă, puştii lui GOGU au marcat de 10 ori, dar puteau să mai înscrie tot atâtea, dacă tratau fazele toate cu seriozitate, însă la 10-2 îţi este permis orice.
Este impresionant cum reuşeşte GOGU BUCURICĂ să îmbine jucători din două generaţii, precum VLADA,
ZAMFIR, MOŢOI, TĂNASE, TÂRCĂ, GHIŢESCU cu DUMITRU, DINU, SANDU, MANUCHEVICI.
Să nu credeţi că la PETROLUL sunt mulţi jucători, că ai de unde alege. Nu, domnilor antrenori (sau aşa-zişi antrenori), că aici sunt mulţi, ba dimpotrivă, numai că BUCURICĂ ştie să-şi „administreze” bruma de jucători care doresc să reprezinte culorile unui club de tradiţie, precum
PETROLUL TÂRGOVIŞTE.
La multe echipe din Liga a 4-a am văzut mulţi în conducerea clubului, cu tot felul de funcţii, dar care nu se pricep deloc la fotbal, iar rezultatele îi demască. La PETROLUL TÂRGOVIŞTE, în conducerea echipei la antrenamete, la jocuri la stadion, sunt „aproape” doi, adică GOGU şi BUCURICĂ. Poate iau şi alţii exemplul care se „calcă pe picioare” la echipe, iar în teren nu pot alinia 11 jucători (?!).
Despre PETROLUL VALEA MARE – nimic de comentat, la acest scor te scuteşte de orice apreciere. Un proverb românesc spune „de morţi, numai de bine”.
Să nu credeţi că cele două goluri au fost înscrise din faze autentice de fotbal. Primul, în minutul 46 şi 2 secunde, când s-a reluat jocul, un jucător (VASILICĂ) a luat mingea de la centru şi s-a dus cu ea în poartă, toţi, dar absolut toţi jucătorii de la PETROLUL TÂRGOVIŞTE a stând pe loc
(?!), iar al doilea, din 11 metri (ratat în primă fază).
In rest, GHIŢESCU şi-a respectat blazonul şi, când a fost cazul, a apărat.
Aşa s-a scris istoria unui joc de Liga a 4-a încheiat cu un scor ce ne scuteşte de orice comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LIGA A 3-A: SERIA A 6-A AM IEŞIT DIN "STRES"! F.C.M. TÂRGOVIŞTE - GIROM ALBOTA 3-0 (FORFAIT)

Etapa a 23-a a fost cea mai aşteptată rundă a seriei a 6-a, deoarece s-a decis ocupanta locului 9, care poate duce spre retrogradare. Dar şi explicăm: F.R.F. a hotărât (cu acceptul tuturor delagaţilor echipelor din Liga a 3-a), ca în noua ediţie, 2013-2014, sistemul com-petiţional să sufere unele modificări, […]