Liga a 4-a dâmboviteană: Etapa a 2-a Patru echipe cu maxim de puncte

A.l.

SPORTPe tăpşanul mioriticii Ligă a 4-a dâmboviţeană s-au derulat meciurile din runda a 2-a. A fost o etapă a gazdelor, care au obţinut şapte victorii. Doar F.C. Aninoasa a trimufat, în deplasare, 0-3 (I. Maican, Moţoi, Gae) la Pietroşiţa. Un meci s-a terminat la egalitate, A.S. Doiceşti – PAS Pucioasa
(2-2).
Flacăra Moreni a zdrobit-o, lângă sonde, pe Unirea Cobia, cu 7-0 (Vlădescu 2, Iliescu 2, Grozea 2, A. Negrea).în două etape, formaţia de pe malurile Cricovului Dulce a marcat 12 goluri.
La Găeşti, pe stadionul Tineretului, Petrolul Valea Mare a furnizat surpriza, învingând-o, cu 1-0 (Cravcescu), pe Bradul Moroeni. „Pădurarii” lui Florin Tudose au ratat ca la concurs.
O altă surpriză s-a consemnat la Perşinari, unde echipa locală Voinţa, a învins-o, cu 3-2 (B. Popescu, Dinu, Boran – Sacagiu, Ispas), pe Atletic Fieni, în ultimul minut, după ce oaspeţii au condus cu 01 şi 1-2.
Lângă podul Mihai Bravu, Petrolul a învins-o, cu 31, pe Comerţul Brezoaele.
Aurel Godinac a făcut echipă bunicică la Produleşti. Avântul a învins-o, acasă, pe Avicola Crevedia. Pentru formaţia locală au marcat: Mihăilescu, C. Ion, C. Neculae, G. Ion, A. Petre.
La Nucet, Recolta Gura Şuţii a dobândit-o clar, cu 6-1, pe Avicola Tărtăşeşti şi are maxim de puncte după două etape, la fel ca Flacăra Moreni, F.C. Aninoasa şi Petrolul Valea Mare.
Luceafărul Dragomireşti s-a redresat după eşecul din runda trecută, de acasă (1-4, cu Petrolul Valea Mare) şi a bătut-o, cu 6-2, tot acasă, pe Gaz Metan Finta.
După disputarea a două runde, nou-promovatele Avicola Tărtăşeşti, Unirea Cobia şi Voinţa Crevedia n-au acumulat niciun punct.
PAS Pucioasa şi A.S. Doiceşti au câte un punct în cont.
în această etapă s-au marcat 46 de goluri: 33 – gazdele şi 13 – oaspeţii.
în etapa intermediară de mâine, cele mai importante meciuri sunt: F.C. Aninoasa -Recolta Gura Şuţii, Avicola Tărtăşeşti – Flacăra Moreni, Gaz Metan Finta – Petrolul Valea Mare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LUMINIŢA DE ARAD!

Luminiţa Manta a ajuns pe lista de priorităţi a campioanei ICIM Arad. Ştirea a fost publicată de site-ul total-baschet.ro, care susţine că transferul dâmboviţencei în rândul formaţiei din vest, se poate realiza în zilele următoare: „Momentan nu pot să vă dau un răspuns cu privire la noul sezon, nu ştiu […]