Liga a 4-a dâmboviţeană. după 20 de etape SE încinge „JOACA”

A.l.
0 0

sportUitându-ne pe clasamentul din Liga a 4-a dâmboviţeană, după disputarea a 20 de etape, observăm că diferenţa dintre primele două echipe din vârful clasamentului, Gloria Corneşti şi Flacăra Moreni, s-a micşorat la 7 puncte (47 faţă de 40). Asta după ce Gloria a remizat alb, 0-0, în deplasare, cu Petrolul Târgovişte, iar Flacăra a învins-o, acasă, cu 4-0, pe Petrolul Valea Mare.
Surprinde faptul că una dintre protagoniste, C.S. Conţeşti, a clacat în ultimele două etape, 0-1 (acasă) cu Atletic Fieni şi 2-3 (în deplasare) cu Gaz Metan Finta. în ultimul meci, lângă echipă n-a fost antrenorul Dan loniţă, care a suferit o intervenţie chirurghicală la tendonul piciorului stâng. Aceste două eşecuri au dus echipa lui Marian Alexandru sub podium (locul 4, cu 36 p). Pe locul 3 este F.C. Aninoasa (39 p), care în tur are 3 victorii din 3 meciuri disputate (pe teren), fiind singura echipă cu maxim de puncte din a doua parte a campionatului (în câmpul de joc).
Bradul Moroeni (31 p) şi Petrolul Târgovişte (30 p) au echipe bune şi ocupă locurile 5, respectiv 6. în iarnă, Atletic Fieni s-a întărit cu: Florea (Bradul Moroeni), C. Constantin (Flacăra Moreni), Pătraşcu (F.C.M. Târgovişte), Şerban (Voinţa Perşinari), Făşie (A.S. Doiceşti) şi rezultatele au venit. După câteva succese, 3-2 cu Comerţul Brezoaele, (acasă) 1-0 cu C.S. Conţeşti (deplasare) şi 3-0 (la masa verde) cu Utchim Găeşti (s-a retras după tur), gruparea antrenată de Florin Cernea a urcat pe locul 7 în clasament.
PAS Pucioasa nu se regăseşte în acest sezon primăvăratec după ce a suferit 3 eşecuri consecutive: 0-9 (deplasare) cu Gloria Corneşti, 0-2 (acasă) cu Petrolul Târgovişte, 0-1 (deplasare) cu Voinţa Pietroşiţa. Urmează un meci greu pe dealul Patrana, cu Atletic Fieni. După 3 etape din retur, trupa antrenată de Cristi Duţă a coborât până pe locul 8, cu 26 p (care au fost făcute în
tur).
Voinţa Pietroşiţa (25 p) şi A.S. Doiceşti (24 p)
s-au comportat mulţumitor în prima parte a returului şi s-au depărtat de zona fierbinte a retrogradării, ocupând locurile 9, respectiv 10.
Sub linie, la retrogradare, se află Avântul Produleşti (16, cu 5 p) şi Petrolul Valea Mare (15, cu 14 p). Mari emoţii are echipa antrenată de Aurel Godinac, Voinţa Perşinari (14, cu 16 p). Formaţia lui Marian Bunea a pierdut pe linie în retur, 7-3 (în deplasare) cu Gaz Metan Finta, 1-5 (acasă) cu F.C. Aninoasa şi 3-0 (deplasare), cu A.S. Doiceşti. Are viaţă grea!
Recolta Gura Şuţii a
luat doar un punct în retur (1-1, în deplasare, cu Petrolul Valea Mare) şi a suferit două înfrângeri, 3-0 (deplasare) cu Flacăra Moreni şi 2-1 (acasă, la Nucet) cu Bradul Moroeni şi a coborât pe locul 11 cu 24 p, la fel ca A.S. Doiceşti (locul 10) şi Gaz Metan Finta (12).
Se joacă aprig atât la promovare, cât şi la retrogradare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

F.C. Municipal Târgoviste Poate triumfa

În partea a doua a campionatului, F.C. Municipal a disputat doar două meciuri: 0-0, cu Unirea Câmpina şi 1-3, cu Fortuna Brazi. Ambele partide au fost jucate în deplasare. Vineri, „tunarii” târgovişteni vor evolua pe propria arenă cu nevoiaşa Avântul Reghin (locul 7, cu 11 p şi – 10 la […]