Liga a 4-a dâmboviţeană Au început să se mişte echipele

A.l.

fotalÎncet, încet, o parte din echipele din Liga a 4-a dâmboviţeană se adună, fac câte un antrenament, îşi asigură meciuri amicale. Altele, care au evoluat în acest eşalon, gen Bradul Moroeni, caută loc în acest eşalon.
Din Liga a 5-a (Onoare) au promovat: Viitorul Caragiale (L5 Nord), Flacăra Zăvoiu (Liga 5 Vest), Spicul Ghimpaţi ( Liga 5 Sud) şi Gaz Metan Finta sau Unirea Bucşani (Liga 5 Est).
Echipe valoroase precum PAS Pucioasa sau Atletic Fieni se reorganizează. Ştiinţa Odobeşti s-a subţiat mult după plecarea antrenorului Aurel Godinac şi a finanţatorului Daniel Gavriloae, mai mulţi jucători o părăsesc şi se preconizează că va avea o viaţă grea.
Printre protagonistele acestei ediţii de campionat se numără Gloria Corneşti şi Avicola Tărtăşeşti, care se vor întări cu jucători valoroşi.
Sunt ceva probleme la Voinţa Perşinari, dar cred că trupa lui Vali Junghie va merge mai departe.
Nu se ştie mai nimic de Recolta Gura Şuţii, Libertatea Urziceanca, Luceafărul Dragomireşti, C.S. Petreşti, Comerţul Brezoaele, care nu se antrenează în cursul săptămânii şi se strâng doar la meciurile oficiale. În intersezon mai fac câte un meci amical.
Unirea Ungureni va continua cu Ciprian Honciu la timonă.
S-au dus triste în Liga a 5-a Bradul Moroeni, Unirea Cobia, Săgeata Găeşti. Despre Săgeata se ştie că nu va mai continua nici în L5, nici în L6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DÂMBOVIŢEANUL DANIEL FLOREA A CUCERIT (ŞI) SUPERCUPA ROMÂNIEI! Florea a fost introdus în ultima jumătate de oră a finalei dintre Astra Giurgiu şi CFR Cluj, încheiată cu victoria campioanei

William De Amorim a marcat singurul gol al partidei (86) şi i-a adus campioanei Astrei a doua Supercupă, după cea din 2014. CFR Cluj, deţinătoarea Cupei României, are şi ea două Super-cupe (2009, 2010), jucând de două ori cu trofeul pe masă (2012, 2016). Meciul s-a desfăşurat pe o ploaie […]