LIGA A 3-A SERIA A 6-A S-A TRAS CORTINA PESTE CAMPIONATUL LIGII A 3-A

S.A.

Fcm Targoviste -Unirea TarlungeniAşadar, iată-ne ajunşi la finalul actualei ediţii 20122013, din Liga a 3-a.
„Caravana” seriei a 6-a a pornit prin „deşertul” fotbalului naţional în luna august 2012, având la start 12 din cele 13 echipe programate iniţial.
Pe parcursul traseului s-au pierdut în hăţişul fotbalului alte 3 echipe, ajungând la linia de sosire 9 echipe.
Deşi ca timp competiţia a ţinut atât cât s-a stabilit la plecare, de jucat noi am evoluat doar în 26 de meciuri, iar o bună bucată de timp am stat sau am jucat „amicale”.
Despre cel mai slab campionat însă avem timp să comentăm în „vacanţa mare”.
Cum spuneam, F.R.F. a devansat ultima etapă (a 26-a) cu o zi, pentru că pe 01.06.2013, orele 11:00-15:00, la sediul F.R.F. are loc
ADUNAREA GENERALĂ
ORDINARĂ pe anul 2013.
Cum etapa era programată vineri, marea majoritate a delegaţilor echipelor din zonele îndepărtate nu avea timp să se prezinte la ADUNAREA GENERALĂ.
De aceea, etapa a 26-a (ultima) a fost programată pentru ziua de joi, 30.05.2013, orele 18:00. „Deznodământul” seriei a 6-a se ştie, ultima rundă urmând să confirme situaţia actuală din clasament. în ordinea numerică din clasament mai pot apărea modificări.
Un fapt este cert, CIVI-TAS FĂGĂRAŞ a încheiat de mult campionatul şi nu poate evita locul 9, iar la cel de-al doilea clasament realizează doar 10 puncte, insuficiente pentru evitarea retrogradării, dacă F.R.F. va aplica regulame-tul stabilit în iarnă.
Dar despre rezultatele ultimei etape vom comenta în zilele următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

POETUL JOSE MARTI, COMEMORAT ÎN DÂMBOVIŢA

Asociaţia de Prietenie şi Solidaritate cu Poporul Cubanez „Jose Marti” Dâmboviţa a sărbătorit, la sediul său din Târgovişte, comemorarea a 118 ani de la moartea poetului Jose Marti Julian Perez. Acesta a fost ucis în timpul Revoluţiei din 1895, luptând pentru libertatea poporului cubanez. Cu acest prilej, au fost prezentate […]