Liga a 3-a; Seria a 6-a Luptă acerbă doar pentru promovare

A.l.

sportDupă o serie de cinci meciuri câştigate, Fortuna Brazi s-a împiedicat la Piteşti unde a remizat cu S.C.M. Argeşul Piteşti, (1-1, Nilă, 44 – Elek 28). Unirea Tărlungeni a pierdut şi s-a apropiat la şase puncte în clasament şi trei la „adevăr”. A câştigat la masa verde (3-0) cu Girom Albota. în etapa 21 (26 aprilie) cele două pretendente la promovare se vor confrunta într-un meci care poate fi decisiv în lupta pentru promovare. Gazdă va fi formaţia prahoveană (pe stadionul Astra din Ploieşti). Dacă nu câştigă, „Norocoşii” îşi diminuează şansele să promoveze. Dar şi echipa din judeţul Braşov are două deplasări grele, la Piteşti şi Şotânga.
Cât priveşte retrogradarea, doar Civitas Făgăraş (9, cu 9 p şi 15 la „adevăr”) şi Avântul Reghin
(8, cu 11 p şi -10 la „adevăr”)
caută să evite locul 9. De pe acest loc retrogradează 3 echipe din 6 serii, cu cea mai slabă linie de clasament, punându-se punctele cu echipele de pe locurile 1-8. Lupta mare se dă între Fortuna Brazi şi Unirea Tărlungeni pentru promovare. Ambele sunt valoroase.
în sezonul următor
(2013-2014) în Liga a 3-a vor fi patru serii de câte 18 echipe.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Chindia Târgovişte. Atenţie la gafe!

Chindiei îi merge rău. Pare că a rămas fără combustibil. A avut noroc în meciul de pe teren propriu (stadionul Eugen Popescu) cu Delta Tulcea, cu care a terminat la egalitate, 1-1 (Văduva 27 – Dogaru 12). Trupa oaspeţilor (antrenor Mihai Ciobanu) putea câştiga toate punctele puse în joc, dacă […]