Liga a 3-a; Seria a 6-a; Etapa a 8-a Puţine goluri marcate

A.l.

sportOaspeţii s-au impus în trei perfide, iar gazdele, tot în trei. N-a fost nici-un meci egal. A fost o etapă săracă în goluri. S-au marcat doar 11 goluri: 6 – localnicii şi 5 – oaspeţii.
Echipele care au câştigat în deplasare au făcut-o cu acelaşi scor, 0-1.
Fortuna Poiana Câmpina a
pierdut acasă, cu 0-1 (Călin), partida cu S.C.M. Argeş Piteşti, în minutul 95, şi este la al doilea eşec consecutiv. A căzut pe locul 6.
Tot în ultimul minut de joc a pierdut şi Urban Titu, 0-1 (Rodney Romano) cu F.C.M. Câmpina. Formaţia din Titu pierde meciuri de trei etape, iar în etapa următoare joacă la Reghin.
F.C. Zagon şi-a întărit poziţia de lider, după ce a câştigat, cu 0-1, meciul cu codaşa Civitas Făgăraş, disputat în deplasare.
Echipa din Zagon n-are gol primit în cele opt etape disputate (720 de minute). Scorul etapei s-a înregistrat sub Turnul Chindiei, unde echipa din Târgovişte a învins-o, cu 31 (Cherchez, Anton, Vătavu – Gafiţa 11 m), pe modesta Conpet Ploieşti. Formaţia din Curtea Domnească este la al cincilea succes consecutiv (două în Cupă şi trei în campionat). Atletic Bradu a câştigat chinuit (dar victorie de trei puncte), 1-0, cu Avântul Reghin. Echipa de pe Mureş este la a treia deplasare de peste 300 de km (Ploieşti, Piteşti, Bradu). Cea de a patra deplasare a fost la Făgăraş.
„Tunarii” de la F.C.M. Târ-govişte au pierdut eroic la Păpăuţi (judeţul Covasna), cu 2-1, după ce au condus cu 0-1 (gol Gâldău), iar în minutul 94, Mândru a ratat un penalty, acordat de Teodora Albon. în runda următoare, a 9-a, vineri şi sâmbătă, 18-19 octombrie, cele mai importante meciuri sunt: F.C. Zagon – Chindia Târgovişte, F.C.M. Târgovişte -Fortuna Poiana Câmpina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sfânta Cuvioasă Parascheva de la Iaşi

În fiecare zi, în sinaxarul Bisericii Ortodoxe Române, găsim sfinţi care şi-au dedicat întru totul viaţa Mântuitorului Hristos, şi care au urmat Lui aşa după cum El Însuşi ne îndeamnă pe toţi prin cuvintele: „Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea sa […]