Liga a 3-a: Seria a 6-a: Etapa a 17-a DUEL ÎN DOI PENTRU PROMOVARE

A.l.

sportÎn această etapă am înregistrat două rezultate de 4-0. Au învins cu acest scor Fortuna Brazi (în deplasare) pe Girom Albota şi S.C.M. Argeşul Piteşti (acasă) pe Civitas Făgăraş.
în celelalte două partide, gazdele, F.C. Municipal Târgovişte şi Unirea Tărlungeni, au învins la o diferenţă de un gol pe Avântul Reghin (2-1), respectiv Conpet Ploieşti (1-0).
Atacantul Andrei Antohi (Fortuna Brazi) şi-a trecut în cont cel de-al cincilea gol din sezonul de primăvară. A marcat în fiecare meci din retur.
Unirea Tărlungeni şi S.C.M. Argeşul Piteşti au debutat în retur cu victorii. în primele trei etape au stat.
Girom Albota agonizează pe ultimul loc din clasament (10) cu 7 p şi -8 la „adevăr”, din 12 meciuri. Sub linie se află şi Civitas Făgăraş (locul 9, cu 9 p şi -12 la „adevăr”, din 13 meciuri). La Făgăraş vine, în runda următoare, pretendenta Unirea Tărlungeni şi spectrul lui -15 la „adevăr” se prefigurează.
Avântul Reghin se scufundă de la o etapă la alta spre zona fierbinte a subsolului. E pe locul 8, cu 11 p şi -10 la „adevăr”. Joacă, în deplasare, cu liderul Fortuna Brazi, în faţa căreia n-are nicio şansă.
F.C. Municipal Târgovişte e pe locul 7, cu 12 p şi -6 la „adevăr”, din 12 meciuri. Va sta în următoarele trei runde.
Lupta pentru promovare se dă în doi: Fortuna Brazi (1, cu 33 p şi + 15 la „adevăr”, din 13 meciuri) şi Unirea Tărlungeni (2, cu 25 p şi +10 la „adevăr”, dar din numai 10 meciuri).
Unirea Câmpina (3, cu 21 p şi +3 la „adevăr”) şi S.C.M. Argeşul Piteşti (4, cu 19 p şi +1 la „adevăr”) s-au depărtat mult de locul întâi şi se mulţumesc doar cu rolul de „arbitri” la promovare şi retrogradare. Cam în aceleaşi condiţii se prezintă echipa antrenată de Florin Pârvu, Conpet Ploieşti (5, cu 15 p şi zero la „adevăr”).
F.C. Zagon (6, cu 15 p şi -3 la „adevăr”) are cât de cât frisoane. în etapa a 18-a joacă, în deplasare, cu Conpet Ploieşti.
Este de urmărit dacă echipa din Trivale, S.C.M. Argeşul Piteşti, ţine la blazon şi la etichetă şi nu se predă în deplasarea de la Girom Albota.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

F.C. Municipal Târgovişte Dezlănţuită şi precisă

Echipa antrenată de Gigi Manea a făcut un meci bun cu Avântul Reghin, pe care l-a câştigat cu 2-1 (2-0). Mai ales în prima parte a meciului „tunarii” au avut o prestaţie bună. Cu presing ucigător, marcaj nemilos şi două goluri (Dan 15 -autogol) şi Popa (28). în această parte […]