Liga a 3-a; Seria a 6-a; Etapa a 10-a Derby sub umbra Turnului Chindiei

A.l.
0 0

SPORTFără îndoială această rundă este dominată de der-by-ul dintre Chindia Târgovişte (locul 2, cu 22 p) şi S.C.M. Argeş Piteşti (1, cu 22 p), care se dispută pe stadionul Eugen Popescu. Având în vedere avantajul terenului propriu şi susţinerea publicului, echipa din Curtea Domnească are prima şansă. În caz de victorie, roş-albaştrii trec pe primul loc în clasament. Alt meci important, cu echipa din prima parte a clasamentului, se dispută la Bra-du (judeţul Argeş), între echipa locală Atletic (6, cu 14 p) şi F.C. Zagon (3, cu
20 p). Este o partidă în care orice rezultat este posibil. Fortuna Poiana Câmpina (5, cu 14 p) se duce în Ţara Făgăraşului cu gândul la victorie. Acolo o întâlneşte pe „lanterna roşie”, Civitas Făgăraş. Echipa antrenată, de o etapă, de Florin Stăncioiu este cotată mai bine.
Urban Titu (9, cu 9 p) are meci greu cu Conpet Ploieşti (8, cu 10 p) pe teren propriu (stadionul Orăşenesc).
Echipa antrenată de Nicu Croitoru n-a mai câştigat un meci din etapa a 5-a (27 septembrie), 1-0 cu Atletic Bradu.
Meciul este foarte important şi pentru faptul că se întâlnesc două echipe din partea a doua a clasamentului (locurile 7-12) şi punctele contează foarte mult. Sub semnul echilibrului se dispută partida dintre F.C. Păpăuţi (10, cu 8 p) şi Avântul Reghin (7, cu 10 p). Ambele echipe sunt clasate în zona play-out.
F.C.M. Târgovişte (11, cu 4 p) se duce la Câmpina, unde va juca cu echipa locală F.C.M.(4, cu 16 p) cu gândul de a se mai reabilita. Băieţii lui Puiu Becheanu pot câştiga punct sau puncte.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

UVT, EVALUATĂ DE O COMISIE EUROPEANĂ PENTRU EDUCAJIE

Centrul Internaţional de Conferinţe al Universităţii Valahia găzduieşte, în aceste zile, întâlnirile ce au loc în cadrul vizitei unei comisii europene pentru învăţământ, European Universities Association (EUA). Conform informaţiilor primite de la prorectorul Laura Gorghiu, aceasta este a doua vizită a acestei comisii, prima având loc în luna mai a […]