LIGA A 3-A; SERIA A 6-A AVANCRONICA ETAPEI A 4-A

S.A.

fcmRunda trecută s-a încheiat cu rezultate previzibile, fără să înregistrăm vreo surpriză de proporţii.
Aşa cum spuneam, între CON-PET PLOIEŞTI şi F.C.M. TÂRGOVIŞTE există o tradiţie care se respectă, evident – în favoarea noastră, dovadă că nici acum nu am pierdut la
PLOIEŞTI.
Dar, dacă analizăm jocul în ansamblu, putem afirma că F.C.M. TÂRGOVIŞTE a pierdut două puncte şi nu că a câştigat doar unul.
Păcat că şansa nu ne-a ajutat să venim cu trei puncte de la CONPET. Asta este o dovadă că echipa are potenţial, are valoare şi poate întoarece orice adversar din serie.
Astăzi, urmează o etapă la fel de interesantă, cu 5 meciuri, iar al şaselea, sâmbătă.
Se desprind două derby-uri locale, CHINDIA TÂRGOVIŞTE – URBAN TITU şi FORTUNA POIANA CÂMPINA – F.C.M. CÂMPINA, echipele gazdă fiind favorite.
– F.C. ZAGON – CON-
PET PLOIEŞTI (20.09.2013, ora 17:00). Stadion – COMUNAL – ZAGON. Observator –
MIRCEA BUCUR (TR. MUREŞ).
Meciul se anunţă interesant, mai ales prin prisma rezultatelor obţinute de cele două formaţii până acum.
Calculul hârtiei dă drept favorită echipa gazdă, dar nici CON-PET nu a pierdut până acum vreun meci. E posibil să realizeze al patrulea meci nul.
– ARGEŞUL PITEŞTI – AVÂNTUL
REGHIN (20.09.2013,
ora 17:00). Stadion -” NICLOAE DOBRIN”
PITEŞTI. Observator -ILIE BUCUREL (BUCUREŞTI).
Personal, înfrângerea piteştenilor la CÂMPINA m-a surprins. Cred că a fost un simplu accident.
Ştim că „ARGEŞUL” are trupă peste medie şi s-a înscris în cursa pentru locul întâi. Dacă este aşa, va trebui să demonstreze valoarea, câştigând partida de astăzi cu AVÂNTUL REGHIN.
– FORTUNA POIANA CÂMPINA – F.C.M. CÂMPINA (20.09.2013, ora 17:00). Observator – CONSTANTIN STROE (BUCUREŞTI).
Pe bună dreptate, meciul intră în categoria derby-urilor locale. Noua echipă F.C.M. este promovată în acest sezon, dar are în componenţa sa jucători cu multă experienţă com-petiţională. Aşa se explică şi victoria din etapa trecută cu argeşenii (3-1).
Acum însă se întâlnesc două echipe „câmpinene”, fiecare cu obiectivul său. Noua bază sportivă pe care va evolua FORTUNA îi dă dreptul să spere la victoria dorită, mai ales după cele trei puncte cucerite tot de la o nou-promovată.
Rămâne de văzut scorul partidei, evident în
favoarea FORTUNEI.
– CIVITAS FĂGĂRAŞ -F.C. PĂPĂUŢI(20.09.2013,
ora 17:00). Stadion – PARC – FĂGĂRAŞ. Observator -DUMITRU BARGĂOAN (BUCUREŞTI).
Meci interesant între două echipe care nu au niciun punct, fiecare înregistrând câte 3 înfrângeri. Nu cred că cei din PĂPĂUŢI vor reuşi să cucerească vreun punct.
E posibilă o victorie a făgărăşenilor.
– CHINDIA TÂRGOVIŞTE -URBAN TITU (20.09.2013, ora 17:00). Observator – ADRIAN PIGULEA
(BUCUREŞTI).
Aşa cum spuneam, nu comentez meciurile CHINDIEI, pentru a nu supăra conducerea…
– F.C.M. TÂRGOVIŞTE
ATLETIC BRADU (20.09.2013, ora 17:00). Stadion – ALPAN ŞOTÂNGA. Observator -BOGDAN RĂDULESCU (BUCUREŞTI).
După rezultatele înregistrate în ultima etapă de către cele două combatante, favoriţi sunt, fără îndoială, fotbaliştii patronaţi de domnul ZOTIC.
Fiecare echipă a obţinut câte un punct, dar F.C.M., în deplasare, iar ATLETIC, pe teren propriu, unde îşi face „legea”.
În acest context, elevii lui DIACONU trebuie să-şi ia o revanşă mai veche, dar obligatorie. Acum lotul este complet, unii ispăşindu-şi şi etapele de suspendare (LEŢU şi GÂLDĂU).
Având lotul valid, F.C.M. va trebui să alinieze cea mai bună echipă, cu care să câştige jocul, deoarece avem mare nevoie de puncte şi, evident, de banii de prime. De altfel, nici nu există altă variantă decât victoria, pe care sunt convins că o vom obţine.
P.S. Pe colegii din presa scrisă îi informez, pe cale oficială, că F.C.M. TÂRGOVIŞTE are sediul în B-DUL UNIRII NR. 32, TÂRGOVIŞTE.
Un „confrate”, din răutate, într-un articol a „specificat” de două ori: „F.C.M. TÂRGOVIŞTE, cu sediul în ŞOTÂNGA”. Nimic mai fals, domnule profesor, sediul l-a avut dintotdeauna în TÂRGOVIŞTE, a cărei echipă a fost şi este, însăşi denumirea MUNICIPAL spunând totul. Dacă doriţi, vă pot pune la dispoziţie CERTIFICATUL DE IDENTITATE SPORTIVĂ pentru confirmare. Dacă nu ştiţi ceva concret, mai bine abţineţi-vă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

NOI SĂ FIM CA BRAZII! FC Municipal Târgovişte - Atletic Bradu. Astăzi, ora 17:00. Stadion: Academia de Fotbal

Misiune infernală pentru Municipal Târgovişte, în faţa propriilor suporteri. După ce, în urmă cu două săptămâni, au dat piept cu Chindia, elevii lui Constantin Diaconu primesc vizita unei alte echipe neînvinse, respectiv Atletic Bradu, formaţie care, în etapa trecută, a remizat cu lidera seriei de lângă Turnul Chindiei. Argeşenii au […]