LIGA A 3-A. SERIA A 6-A AVANCRONICA ETAPEI A 25-A

S.A.
0 0

fcmlată-ne ajunşi în penultima etapă a actualei ediţii, 2012-2013.
Runda de astăzi programează trei partide, dintre care doar una contează enorm pentru ordinea finală a clasamentului.
Pentru F.C.M. TÂRGOVIŞTE, competiţia s-a încheiat privind ordinea din clasament, şi rămâne în Liga a 3-a, obiectiv realizat cu 4 etape înainte printr-o conjunctură fericită.
Nu sunt de acord că cineva anume îşi atribuie acest drept, că ar fi salvat echipa de la retrogradare.
Atunci când era mai mare nevoie de puncte, la CIVITAS FĂGĂRAŞ, am pierdut fără drept de apel. Atunci şi acolo era nevoie de puncte. Ce s-a întâmplat în runda a 4-a este meritul celor de la REGHIN, ei ne-au scos din stres!
Când totul era rezolvat, am jucat la PITEŞTI, unde nu aveam ce pierde şi nici nu am pierdut. Punctul câştigat la C.S.M. ARGEŞ a fost al echipei, al dăruirii până la sacrificiu al celor ce au jucat pe stadionul din PITEŞTI, evident, aducător de prime. S-a obţinut un rezultat bun şi fără „căpitanul echipei”, GRIGORE, şi fără ADI GÂLDĂU, ambii accidentaţi. Când joci fără stres, şi rezultatele vin. lată, astăzi se dispută două partide, iar a treia, sâmbătă.
AVÂNTUL REGHIN – ARGEŞUL PITEŞTI
E posibil ca REGHINUL să
câştige, sau chiar să facă şi un egal: atunci vom face schimburi de locuri în clasament, în varianta că noi nu reuşim să câştigăm sau să facem un meci nul.
Dar şi ARGEŞUL PITEŞTI poate
câştiga.
Însă noi mai avem un meci, ca şi REGHIN, însă despre clasamentul final mai avem timp să vorbim… Sâmbătă, la CÂMPINA, gazdele vor primi replica celor din Zagon, o echipă incomodă, după cum s-a văzut mai ales în partidele din deplasare. Orice rezultat este posibil.
Evident, meciul zilei se dispută la ŞOTÂNGA. Este cel mai important, deoarece de rezultatul acestei partide depinde promovarea în Liga a 2-a. F.C.M. TÂRGOVIŞTE – UNIREA TĂRLUNGENI
Pentru jucătorii patronului GHIORGHI ZOTIC este o „piatră de încercare”. Din start trebuie să menţionăm că în lupta pentru un loc în Liga a 2-a se bat (indirect) FORTUNA BRAZI şi UNIREA TĂRLUNGENI.
F.C.M. TÂRGOVIŞTE, în tur, a învins-o la ŞOTÂNGA pe FORTUNA
BRAZI (1-0), iar acum le-a venit rândul celor din TĂRLUNGENI să încline
„steagul” în faţa lui RADU ZEGHERU şi
a colegilor săi.
Avem mai întâi să ne luăm o revanşă din tur, când am pierdut nedrept, cu 1-0, prin golul marcat de târgovişteanul şi fostul jucător al
F.C.M.-ului, LIVIU NICOLAE.
Lotul actual este puţin schimbat faţă de tur, dar ceilalţi jucători au demonstrat, atunci când doresc, când se dăruiesc, că pot scoate un rezultat bun. Exemplul cel mai elocvent este partida de la ARGEŞUL PITEŞTI.
Dacă astăzi toţi fotbaliştii care vor evolua pe teren cu UNIREA TĂRLUNGENI se vor dărui ca la PITEŞTI, am certa convingere că vom reuşi să ne luăm revanşa, să câştigăm cu orice preţ partida.
E adevărat că ne lipsesc doi titulari, dar sunt accidentaţi (GÂLDĂU şi
GRIGORE), iar MÂNDRU a adunat
4 cartonaşe galbene şi va sta.
Lotul are jucători destui, gata oricând să-i înlocuiască pe cei absenţi. Repet, totul depinde numai de jucători: cum se vor mobiliza, cum se vor înţelege în teren, aşa va fi şi rezultatul final. Pentru ei nu există decât o singură variantă, victorie, pentru a-şi încasa primele de victorie, destul de frumoase, acum, când mai rămâne doar un singur joc la ZAGON, joi, 30 mai. Apoi se va intra iar într-o lungă vacanţă…
Avem convingerea că jucătorii vor fi susţinuţi în teren şi de spectatori, care vor veni în număr cât mai mare. Uşoare accidentări de la PITEŞTI acuză DRAGNEA şi DAIA, dar sunt şanse ca, până la ora meciului, să fie apţi de joc.
Să nu uităm brigada de arbitrii care va avea un cuvânt decisiv prin maniera de arbitraj.
Cu câteva excepţii, am fost arbitraţi corect, ceea ce sperăm că se va întâmpla şi astăzi.
Aşadar, astăzi, cu toţii la stadion la ŞOTÂNGA, pentru a ne susţine favoriţii, de la ora 18:00, ultima apariţie pe teren propriu din acest campionat.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MANUALE DIGITALE PILOT PENTRU CLASA ÎNTÂI

Dacă va fi aprobat calendarul propus, anul şcolar viitor vom avea manuale noi la clasa I, atât în format tipărit, cât şi digital. Principala noutate în domeniul manualelor şcolare se referă la faptul că manualul şcolar va fi însoţit de componenta digitală, stocată pe un CD şi disponibilă pe platforma […]