Liga a 3-a; Seria a 3-a; Etapa a 25-a (penultima) F.C.M. Târgovişte s-a salvat de la retrogradare

A.l.

fcm– F.C.M. Târgovişte şi-a asigurat prezenţa în Liga a 3-a şi în sezonul următor – Chindia e promovată în al doilea eşalon al fotbalului românesc – D.G. Câmpulung învinsă la scor de neprezentare la Podari – încă un eşec în Trivale al echipei S.C.M. Piteşti – Atletic Bradu are formă bună – Urban, o corabie care nu poate să se redreseze – Meci între vecine la Afumaţi – Vişina Nouă, A.C.S. Podari şi D.G. Câmpulung luptă
pentru evitarea retrogradării

Cu victoria, 1-0 (Mihăilă 48), „Tunarilor” târgovişteni asupra Chindiei, F.C.M. Târgovişte şi-a asigurat prezenţa în Liga a 3-a şi în sezonul următor. Elevii lui Puiu Becheanu au jucat bine şi eforturile lor au fost răsplătite. Succesul e cu atât mai mare cu cât au învins echipa de pe primul loc care era promovată în al doilea eşalon al fotbalului românesc.
A.C.S. Podari a învins, acasă, pe Dinicu Golescu Câmpulung, cu 3-0. Muscelenii au evoluat fără patru jucători suspendaţi. Au ratat în minutul 25 un penalty, la scorul de 0-0, prin Anghelina. Apoi s-au tăiat ca maioneza şi au încasat trei „boabe”. Mai mult ca sigur vor retrograda (la meciuri directe cu A.C.S. Podari). Poate antrenorul Alecsandru Popovici înţelege că meciurile nu se pot câştiga protestând permanent, cu întra-ga bancă de rezerve.
Acum, Dinicu Golescu stă la mâna Sportingului Roşiori care joacă cu C.S. Vişina Nouă. în cazul unei victorii a echipei din Roşiori, retrogradează formaţia din Vişina Nouă la meciuri directe cu D.G. Câmpulung (1-2 şi 0-2).
în Trivale, S.C.M. Piteşti a mai cunoscut un eşec, 1-2 (Voinescu 82 -Ciumacenco 15, Pencea 63 -11 m) în faţa Concordiei 2 Chiajna.
Atletic Bradu are formă bună în acest final de campionat. A răpus cu 3-0 (Cârstea 59, Şerban 77, A. Tănase 90) pe Sporting Roşiori.
Pe Orăşenescul din Titu, echipa locală Urban e ca o corabie care nu poate să se redreseze. A fost răpusă de Inter Clinceni, cu 3-1 (A. Popa 4, Păun 70 – 11 m, Fl. Budeanu 87 – Corbu 77). A câştigat cine trebuie.
într-un meci între vecine, C.S. Afumaţi a dobândit, cu 4-0
( Vlada 55, Funieru 70, M. Ionică 77, Muscă 81) pe C.S. Ştefăneşti. Acestă victorie doar a mai corectat linia de clasament a formaţiei din Afumaţi. C.S. Vişina Nouă s-a chinuit cu „lanterna roşie”, Astra 2 Giurgiu de care a trecut cu 3-1. Dar oltenii au emoţii în continuare. Luptă pentru evitarea retrogradării cu A.C.S. Podari şi D.G. Câmpulung.
Am consemnat cinci victorii şi 16 goluri ale gazdelor şi două succese şi şase goluri ale vizitatorilor.
în etapa următoare (ultima a campionatului) cele mai interesante meciuri sunt: Roşiori – Vişina Nouă şi Câmpulung -Urban.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Simpozionul "Ion Ghica - membru fondator al PNL" a avut loc la Răcari

„Săptămâna Liberală” a fost marcată cum se cuvine şi în judeţul Dâmboviţa. În oraşul Răcari, a avut loc simpozionul intitulat „Ion Ghica – membru fondator al PNL”. Gazda evenimentului a fost primarul Marius Caraveţeanu iar printre oaspeţi s-au numărat Gabriel Plăiaşu, Gabriel Grozavu, Adrian Mocanu, Tică Dânuţ, Aurelian Popa. La […]