Liga a 2-a; Etapa a 24-a. Continuă lupta pentru un loc pe podium. Etapa cu numărul 24 din Liga a 2-a se dispută pe dsitanţa a trei zile: vineri (o partidă), sâmbătă patru şi duminică (una)

A.l.
0 0

FC Braşov şi Chindia Târgovişte căştiga fără joc cu 3-0. Echipa din Vechea Cetate de Scaun acumulează 3 puncte la adevăr şi nu face deplasarea.
Dunărea Călăraşi şi Foresta Suceava stau.
Runda este deschisă de CS Mioveni şi UTA Bătrâna Doamnă într-o confruntare a două aspirante. Cine pierde, se departează de primele trei locuri.
Olimpia Satu Mare se duce la Sânmărtin la victorie, în partida cu Luceafărul Oradea.
în derbiul pentru eviterea locului 16 (singurul retrogradabil) se întâlnesc la Buftea, Metalul Reşita şi ASU Poli Timişoara.
Calculele hârtiei o propun pe Juventus Bucureşti ca favorită în disputa cu CS Afumaţi.
Partida dintre Dacia Unirea Brăila şi CS Baloteşti este sub semnul echilibrului. Totuşi echipa de la Dunăre are avantajul terenului propriu şi eventual, al spectatorilor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Nu vă mai jucaţi cu inimile noastre! CS Municipal Târgovişte - CS Phoenix Galaţi 53: 50 (11 - 13, 13 - 9, 15 - 19, 14 - 9)

Baschetbalistele de la CS Municipal s-au obişnuit să trăiască periculos în acest sezon neobişnuit de echilibrat al Ligii Naţionale. Partidele în care sunt implicate elevele lui Cătălin Tănase sunt un adevărat montagne-russe în care dâmboviţencele urcă şi coboară cu o lejeri-tate ieşită din comun, dar care nu face deloc bine […]