Liga a 2-a; Etapa a 23-a E luptă mare pentru un loc pe podium

A.l.

Liderul caută primul succes din 2017- „Stegarii” se duc la victorie la Călăraşi – Pe malurile Begăi se poate întâmpla orice – Sepşi au prima şansă – Chindia vrea să se bucure de laurii unui rezultat bun – Bătrâna Doamnă vrea să se revigoreze.
Mai toate meciurile sunt echivalente, chiar dacă echipele aflate pe teren propriu sau favorite.
Liderul Juventus Bucureşti caută primul succes din acest an. Băieţii lui Daniel Opniţa vor trata cu toată seriozitatea această partidă chiar dacă Luceafărul Oradea a pierdut acasă (la Sânmartin) cu 1-1 meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, „Stegarii” de la F.C. Braşov se duc la victorie la Călăraşi unde va întâlni o echipă, Dunărea, foarte incomodă.
Formaţia antrenată de Adrian Mihalcea a încurcat pe C.S. Mioveni chiar la ea acasă, scor 2-2.
În partidele ASU Poli Timişoara – Dacia Unirea Brăila şi C.S. Baloteşti – Foresta Suceava se poate întâmpla orice. E posibil orice rezultat.
Sepsi Sfântu Gheorghe şi-a făcut echipa bună şi are şanse întâi în confruntarea cu C.S. Afumaţi.
Chindia Târgovişte vrea să se bucure de laurii unui rezultat bun în partida cu Academica Clinceni care a fost foarte activă pe piaţa transferurilor, aducând nu mai puţin decât 16 jucători în iarnă UTA Bătrâna Doamnă, după ce a fost ciufulită la Brăila vrea să se revigoreze la Şiria unde întâlneşte pe Metalul Reşiţa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Portarul Chindiei Marian Aioani intearalist cu Grecia Poarta a fost nepenetrată

Naţionala de juniori U18 a României merge bine în turneul „Roma Caput Mundi”. După ce în primul meci a trecut de la Ţara Galilor (selecţionată colegiilor) cu 2-0 micii tricolori au învins cu 4-0 Grecia (selecţionata regiunii Palla). Au marcat: Robert Moldoveanu (min 2), Ion Gheorghe (14), Hamed Yasin (37), […]