Liderul Juventus Bucureşti se întăreşte cu jucători sub 21 de ani. Amical cu Chindia, chiar când începe sezonul de primăvară

A.l.

Liderul din Liga a 2-a, Juventus Bucureşti se va
reuni astăzi (dacă nu se va ivi ceva neprevăzut) la stadionul propriu din cartierul Colentina. De destinele echipei se va ocupa în continuare fostul stelist Daniel Opriţa. Acesta se va consulta cu Marin Barbu.
La capitolul meciuri amicale, Juventus se va confrunta în această iarnă cu: Metaloglobus Bucureşti (pe 8 februarie), C.S. Baloteşti (pe 22 februarie), F.C. 2 Voluntari (21 februarie), Chindia Târgovişte (25 februarie). Acest ultim meci este programat chiar pe data când se reia campionatul cu etapa a 22-a. Cele două combatante vor sta atunci.
Locaţiile unde se vor disputa aceste partide nu se cunosc şi vor fi alese în funcţie de starea vremii.
Lista cu jucători transferaţi îi cuprinde pe Alexandru Muscă (20 de ani, Dacia Unirea Brăila), Florin Ştefan (20 de ani, Academica Clinceni), George Pirtea (20 de ani, Pandurii Târgu Jiu). Au fost discuţii cu Vali Munteanu (27 de ani, Pandurii Târgu Jiu) care a semnat cu Concordia Chiajna şi Cornel Predescu (29 de ani, de la Academica Clinceni). Până acum nu s-au anuţat plecări de jucători.
La conducerea clubului din Colentina va rămâne Gheorghe Chivorchian chiar dacă pe 31 decembrie 2016 a primit o pedeapsă de 3 ani şi 10 luni de închisoare cu executare într-o primă instanţă. Fostul preşedinte de la Poli Timişoara şi secretar al FRF a atacat sentinţa la Apel aşa că procesul se va întinde pe o perioadă mai lungă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PĂCAT DE TRICĂ Şl COLLAR! CSM Târgovişte - Khimik Youzhny 2:3 (25:22, 25:11, 22:25, 24:26, 14:16)

Ce trebuia să fie o sărbătoare a voleiului târ-goviştean şi un pas uriaş către o calificare istorică sa transformat într-un fiasco şi o înfrângere pe cât de dramatică pe atât de dreaptă. După un start furibund al dâmboviţencelor şi un set doi absolut fabulos reuşit de Calotă şi compania, totul […]