Licitație publică pentru construirea pistei pentru bicicliști de la Poiana

Date:

După semnarea contractului de finanțare , la sfârșitul lunii trecute, administrația publică locală din Comuna Poiana derulează procedura de achiziție publică pentru proiectare și desemnarea constructorului pistei pentru biciclete. În cazul în care lucrurile evoluează normal și nu vor fi contestații,   lucrările ar putea să înceapă în vară iar durata de execuție va fi de aproximativ 5 luni.

Reamintim că echipa condusă de primarul Marian Șerban a depus un proiect fezabil și  a obținut 3,7 milioane de lei, fonduri nerambursabile de la Administrația Fondului de Mediu, pentru amenajarea unei  piste pentru bicicliști. Este vorba despre suma maximă ce putea fi accesată de o localitate cu mai puțin de 5.000 de locuitori iar investiția este mai mult decât necesară pentru creșterea siguranței traficului.

„Contractul de finanțare a fost semnat luna trecută. Proiectul include strada Narcisei. În total 3,7 km. În momentul de față se derulează faza de licitație publică pentru desemnarea constructorului, ceea ce înseamnă că lucrările ar putea să înceapă în această vară. Durata de execuție va fi de aproximativ 5 luni”- precizează primarul Marian Șerban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...