Liceul de Arte ” Bălașa Doamna ” din Târgoviște:  S-a finalizat prima parte a proiectului de înfrumusețare a aspectului școlii 

Date:

Vacanța de Crăciun a însemnat, pentru o parte a personalului  care nu a avut concediu, un efort intens, pentru a duce la bun sfârșit prima parte a proiectului de înfrumusețare a aspectului școlii noastre. 

Proiectul a început în luna septembrie, prin revopsirea băncilor din curtea școlii în culorile specifice liceului, a continuat în luna octombrie cu reamenjarea a două săli de clasă (montare parchet nou, vopsirea pereților, achiziționare de mobilier de depozitare nou); în luna noiembrie am reamenjat două săli de teorie (montare parchet nou), în vreme ce sala de percuție de la parte a fost izolată fonic prin aplicarea de burete fonoabsorbant pe toți pereții și pe tavan. În luna decembrie, încă 3 săli de clasă au primit parchet nou.

” Proiectul este departe de a fi încheiat, fiindcă acest lucru se va întâmpla abia la începutul anului școlar 2024 – 2025, când ne propunem ca toate sălile de clasă să aibă pereții curați și parchet nou.

Mulțumim sponsorilor noștri (pe care nu îi vom divulga deocamdată), părinților extrem de implicați și Asociației de Părinți! În mod evident, mulțumim și angajaților noștri, care au depus toate eforturile ca lucrările să fie gata la timp.”, a transmis unitatea școlară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un parc fotovoltaic va asigura în mare parte consumul public de energie electrică din  Târgoviște!

 În ultima  ședință de consiliu local, a fost aprobat...

Formarea profesioniștilor din educația timpurie, cu  finanțare prin PNRR

S-a lansat apelul de proiecte „Formarea profesioniștilor din educația...

Comunitatea din Mănești are în patrimoniu, o nouă investiție în domeniul educațional, noua Școală Drăgăești-Pământeni

Investiția în educație înseamnă investiție în viitorul comunității. S-a inaugurat...