Liberalul Răzvan Bejan vrea cel puțin o bază sportivă la Moreni

Date:

La Organizația Municipală a PNL Moreni au avut loc alegeri interne, președinte fiind ales Răzvan Bejan, care a deținut aceeași funcție dar cu caracter interimar. I-a urat succes președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, care s-a declarat convins că, peste un an de zile, Bejan se va ocupa de problemele Municipiului Moreni!

Până atunci, Răzvan Bejan a venit cu un apel public îndreptat spre administrația morenară dar și cea județeană, de a întreprinde demersuri pentru realizarea unei baze sportive moderne, funcționale, în condițiile în care Stadionul Flacăra este degradat iar Târgoviștea se va putea mândri cu două stadioane dintre cele mai moderne:

„Odată cu proiectul Dâmbovița Arena, Târgoviștea va avea două stadioane foarte mari și moderne. Dar nu vreau să vorbesc de Târgoviște,  nu e treaba mea. Vorbesc despre Moreni, despre Clubul Flacăra Moreni , care a împlinit 100 de ani. A trecut centenarul dar sunt obligat să spun că avem o ruină de stadion la Moreni. Care este mesajul meu? Rog Consiliul Județean , împreună cu tot ceea ce înseamnă Primăria Moreni, haideți să facem ceva și cu acest brand. Este păcat pentru că efectiv se degradează și se duce de la o zi la alta! Din punctul meu de vedere, Flacăra Moreni este brand-ul sportiv numărul 1 al Dâmboviței și trebuie ținut în viață. Pentru asta are nevoie de o bază sportivă performantă. Dacă la Târgoviște se pot face două stadioane de o asemenea anvergură, cred că se poate face și o bază sportivă la Moreni, care să ofere condiții la standarde europene. ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Unitate și Devotament: Penitenciarul Mioveni și Directorul Ghebaru Onorează Ziua Națională și Moștenirea Eroică

Subcomisarul de poliție penitenciară Patric Daniel Ghebaru și Penitenciarul...

Cum alegi cel mai bun geam termopan

Alegerea tipului potrivit de sticla pentru ferestrele termopan este...

Afla care este capitalul social minim pentru infiintarea unui SRL

Capitalul social este una dintre componentele esențiale ale unei...