Liberalii târgovisteni rămân fermi pe poziţie: Nu vor vota un accord cu AITT până nu primesc clarificările solicitate!

0 0

Aurelian Cotinescu, preşedintele Organizaţiei PNL Târgovişte, a declarat într-o conferinţă de presă că au trecut 45 de zile de la data depunerii solicitării şi autorităţile administraţiei publice locale încă nu au răspuns la întrebările privitoare la contractul cu AITT, respectarea, în timp, a clauzelor şi obligaţiilor celor două părti ori negocierile în legătură cu rezilierea contractului de delegare a serviciului de transport public local, dintre municipalitate şi AITT. Cotinescu a reafirmat că aleşii PNL în Consiliul Local Târgovişte nu vor vota proiectul de hotărâre cu privire la încetarea parteneriatului cu operatorul de transport, atâta timp cât nu vor primi toate datele şi clarificările solicitate:
„Timpul trece şi vom fi solicitaţi din nou să votăm pentru încheierea unui acord cu AITT. Suntem pentru pentru dezvoltarea oraşului, ne dorim acest lucru. Participăm activ la toate proiectele propuse pentru dezvoltarea şi modernizarea oraşului dar ne interesează foarte mult cum sunt cheltuiţi banii publici. (…) Nu este suficient să vii cu nişte proiecte, să le prezinţi, împrumutăm bani din bănci, nu terminăm acele proiecte, nu dăm explicaţii pentru felul cum am cheltuit acei bani şi ne trezim îndatoraţi, dar fără să dezvoltăm acest oraş. Acele întrebări pe care le-am ridicat aduc lumină în situaţia din transportul public, ne ajută pe noi să avem o poziţie corectă, consilierii noştri să voteze în cunoştinţă de cauză iar cetăţeanul să ştie exact cum s-au cheltuit banii plătiţi de el pentru taxe şi impozite.”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ACCES GRATUIT IN MUZEELE DAMBOVIŢENE DE ZIUA CULTURII NAŢIONALE

Astăzi, 15 ianuarie, cu prilejul Zilei Culturii Naţionale, Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte, oferă acces gratuit tuturor categoriilor de public în muzeele din municipiul Târgovişte, dar şi în cadrul Ansamblului Brâncovenesc Potlogi, Casa Atelier „Gabriel Popescu” din Vulcana Pandele, Casa Memorială I.L. Caragiale, Muzeul de Etnografie şi Folclor Pucioasa, […]