Liberalii şi-au propus să obţină patru mandate de parlamentar în Dâmboviţa

0 0

Intr-o declaraţie dată imediat după înregistrarea candidaturilor, Virgil Guran, preşedintele PNL Dâmboviţa şi cap de listă pentru Senat, a spus că ţinta la alegerile din 6 decembrie este obţinerea unui scor mai mare de 30%, care să permită câştigarea a patru mandate – unul de senator şi trei de deputat. Virgil Guran a adăugat că PNL vine cu lucruri concrete şi i-a asigurat pe dâmboviţeni de buna credinţă şi înteresul pentru cetăţeni, obiectivul major fiind scoaterea judeţului din sărăcie:
„Am depus candidaturile pentru Cameră şi Senat. Am alături de mine o echipă puternică, o echipă care va veni să schimbe lucrurile în Dâmboviţa. Venim cu lucruri concrete şi o să vedeţi că în aceşti patru ani vor fi lucruri concrete realizate în Dâmboviţa. A trecut timpul poveştilor, oamenii cred că s-au edificat asupra a ceea ce s-a promis până acum de cei care au condus judeţul şi vrem să demonstrăm că venim cu lucruri pe care le şi realizăm. Nu venim să promitem foarte mult, venim să spunem că o să tratăm cu multă seriozitate. Obiectivul nostru este clar, judeţul Dâmboviţa nu trebuie să fie cel mai sărac judeţ din zonă, trebuie să gândim politici pe termen lung, trebuie să gândim lucruri foarte importante pentru judeţ.
Sunt convins că o să obţinem un rezultatul bun la scrutinul care va avea loc peste o lună. Vrem să sărim de 30% la aceste alegeri. Noi mizăm şi luptăm să avem un număr egal de parlamentari cu PSD, adică trei deputaţi şi un senator”, a declarat preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran.
Candidaţii PNL Dâmboviţa pentru Senat
Virgil Guran Ion Sorin
Grigorescu Silviu Aurelian Sima Cristina Vîrjoghe Maria

Ordinea candidaţilor la Camera Deputaţilor
Plăiaşu Gabriel Balint Liviu-Ioan Grozavu Gabriel Mocanu Adrian Ionescu Lavinia Mihalache Valentin Duţu George Preda Ionuţ
Dragotă Zamfir Ana Maria

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dpt. Oana Vlăducă, Pro Româmia, taxează dur lipsa de consecvenţă a guvernului

Oana Vlăducă, deputat Pro România, a criticat dur lipsa de consecvenţă la nivelul executivului, de această dată motivul fiind ordonanţa prin care bolnavii asimptomatici nu mai trebuie să se prezinte la spital:„E o harababură absolută în capul acestui prim-ministru şi, în general, în acţiunile acestui guvern.Mai ţineţi minte, în vară, […]