Liberalii s-au opus dezafectării reţelei de troleibuz din Târgovişte

Consilierii locali liberali au votat împotriva proiectului de hotărâre privind desfiinţarea reţelei de troleibuz din Municipiul Târgovişte. Care au fost motivele care au stat la baza acelei decizii a explicat într-o conferinţă de presă liderul de grup, Aurelian Cotinescu:
„Reprezentanţii primăriei, ajutaţi de majoritatea din Consiliul Local, au hotărât, au votat şi au rezolvat închiderea liniei de troleibuz, demontarea acesteia mai exact. Ne dorim cu toţii un transport ecologic. Toată lumea vorbeşte despre ecologie la nivel mondial. Păi mai ecologic decât troleu ce să fie? Poate doar tramvaiul sau metroul. Autobuzele hybrid care vor veni, din punct de vedere ecologic nu sunt la fel ca troleibuzele care consumă doar current!
Deci ai linie instalată, ai un bun al tău, pe care poţi, cu investiţii minime, să-l faci funcţional. Te costă sau poţi să iei prin programe europene troleibuze şi poţi să ai un transport civilizat şi ecologic.Acest proiect poate merge în continuarea celui actual, cu autobuze hibride. În oraşe similar- Vaslui, Satu Mare, Suceava, primăriile respective cumpără troleibuze prin programe europene. Şi noi, care avem această linie o desfiinţăm”, a suşţinut preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Părinţii pot refuza completarea formularului de consimţământ pentru testare însă elevul va sta acasă 14 zile

Ministrul Educaţiei a declarat că părinţii nu sunt obligaţi să completeze formularul de consimţământ privind testarea copiilor care prezintă simptome specifice infectării cu COVID-19 la şcoală. Sorin Câmpeanu a avertizat totuşi că, în cazul în care părintele nu este de acord cu testarea, elevul va sta acasă 14 zile.Dacă părinţii […]