Liberalii pregătesc o platformă de comunicare directă cu târgoviştenii

0 0

Liberalii târgovişteni au în lucru o platformă de comunicare online, prin intermediul căreia cetăţenii vor putea transmite neajunsurile cu care se confruntă, vor putea veni cu propuneri şi idei, contribuind astfel în mod direct la rezolvarea problematicii sociale şi administrative a oraşului. În fapt, Aurelian Cotinescu, preşedintele PNL Târgovişte, şi-a propus încă de la preluarea mandatului să ajungă la un dialog eficient cu locuitorii oraşului, să îmbunătăţească substanţial gradul de comunicare, inclusiv prin intermediul presei. Nu a oferit alte amănunte, afară de faptul că platforma va deveni operaţională în următoarele două săptămâni.
Despre comunicare a vorbit şi Adrian Bercu, secretarul general al organizaţiei şi membru în Consiliul Local Târgovişte. Acesta a reclamat absenţa dialogului cu reprezentanţii majorităţii şi a denunţat tonul, uneori ironic, alte ori la un nivel ridicat de agresivitate, pe care se răspunde întrebărilor ridicate de consilierii PNL. Adrian Bercu spune că a fost încercat un dialog constructiv în numeroase rânduri şi că liberalii din CLM Târgovişte nu vor da înapoi şi nici nu se vor lăsa intimidaţi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Peste 400000 de euro investiţi pentru dispensarele medicale din Dobra şi Mărceşti

În comuna Dobra au debutat, în această săptămână, lucrările la cele două proiecte pentru infrastructura de sănătate publică. Primarul Gheorghe Nica a precizat că este vorba despre lucrări de reparaţii capitale şi modernizare la dispensarul medical din satul de centru şi de construirea unui dispensar nou în Mărceşti. Pentru aceste […]