LEO GROZAVU, NEMULŢUMIT DUPĂ REMIZA CU CHINDIA

Mihai ROŞOIU
0 0

Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, s-a arătat mulţumit de prestaţia echipei sale în meciul cu Chindia Târgovişte, scor 1-1. Tehnicianul trupei din Sfântu Gheorghe regretă însă că elevii săi n-au profitat de şansele avute să câştige.
„Am pierdut două puncte, am câştigat unul, luaţi-o cum vreţi. Mai contează? N-am ştiut să profităm de situaţiile avute. Am avut o a doua repriză foarte bună şi o prima bună. Sunt mulţumit de ce au arătat pe teren băieţii mei, una peste alta.
Sigur, mi-aş fi dorit mai mult, dar nu i-am certat la final. De regulă, încerc să mă stăpânesc la final de meci, la cald. Se întâmplă câteodată să nu-ţi iasă cum vrei, nu sunt nemulţumit. Am făcut câteva greşeli inerente pe un asemenea teren

greu. Ţinând cont că am avut un meci solicitant în urmă cu câteva zile, îmi felicit echipa”, a spus Grozavu, la final de meci.
Obiectivul lui Sepsi în play-out
Antrenorul lui Sepsi a anunţat totodată că echipa sa ia meci cu meci şi îşi propune să scoată maximum din fiecare joc.
„Luăm meci cu meci, încercăm să câştigăm mereu trei puncte. Ne vom strădui la fiecare partidă să luăm maximum. Nu neam propus o ţintă. Trebuie să fim mai buni de la meci la meci, să ne pregătim”, a mai zis Leo Grozavu.
Sepsi are 19 puncte după egalul obţinut la Ploieşti şi este pe locul doi în play-out, la cinci puncte de Viitorul.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CUM S-AU DESCURCAT TINERII CHINDIEI ÎN MECIUL CU SEPSI

In a doua etapă de play-off / play-out s-au înscris 16 goluri. Aproape o treime dintre acestea au fost reuşite de jucători Under 21. Tinerii au strălucit în chiar meciul-vedetă al rundei, FCSB – Universitatea Craiova 4-1. Şi-au trecut numele pe lista marcatorilor, în această etapă, Oaidă (2) şi Man […]