Lecţii de circulaţie pe drumurile publice pentru elevii dâmbovițeni

1 0

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară și cei de la Serviciul Rutier au „predat” lecţii de circulaţie pe drumurile publice pentru elevii de la Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” din Pucioasa și de la Școala Gimnazială Brănești.

Polițiștii le-au prezentat copiilor regulile de circulație și diferite situații întâlnite în activitatea desfășurată pentru a înțelege importanța respectării normelor rutiere și efectele negative care apar în urma producerii unui accident rutier.

Pe termen lung, aceste activități educative vor fi un factor determinant în reducerea numărului de accidente rutiere cu implicarea tinerilor.

De asemenea, în cadrul activităților informativ-educative desfășurate, polițiștii au avut în vedere și au discutat cu elevii prezenți despre prevenirea și combaterea delincvenței juvenile, a absenteismului școlar și a victimizării minorilor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

<strong>STS, servicii IT&C securizate pentru statul român 17 mai – Ziua mondială a telecomunicațiilor și a societății informaționale</strong>

Serviciul de Telecomunicații Speciale marchează Ziua mondială a telecomunicațiilor și a societății informaționale și publică imagini nemaivăzute din arhivă cu echipamente și autospeciale de telecomunicații folosite în urmă cu 60 de ani. E modul nostru de a prezenta publicului contribuția instituției la evoluția și transformările societății informaționale din România. De […]