Lăutari, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals, uz de fals şi fals în declaraţii

0 0

Ca urmare a activităţilor de cercetare desfăşurate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals, uz de fals şi fals în declaraţii, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în aplicare 24 de mandate de aducere. Toate persoanele au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.
în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada octombrie 2020- aprilie 2021, cu ajutorul administratorilor a două societăţi comerciale, ar fi fost întocmite în fals contracte de prestări servicii din care să rezulte că activitatea artistică a bănuiţilor ar fi fost afectată de pandemia de COVID – 19. Totodată, în baza declaraţiilor întocmite în fals, persoanele în cauză ar fi obţinut indemnizaţii din partea Agenţiei de Plăţi şi Inspecţie Socială, fiind creat un prejudiciu de 1.550.000 de lei.
Faţă de 23 de persoane a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dosar penal pentru că vindea produse de protecţie a plantelor, fără a deţine certificat de înregistrare emis de Oficiul Fitosanitar Dâmboviţa

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat un control la o societate comercială care are punctul de lucru în localitatea Malul cu Flori.În urma activităţilor desfăşurate, sa constat că administratorul societăţii, un bărbat de 52 de ani, ar fi efectuat operaţiuni cu produse de protecţie a […]