LAUDE PENTRU CSM TÂRGOVIȘTE DIN PARTEA ȘEFULUI VOLEIULUI ROMÂNESC

Date:

Adunarea Generală Ordinară a FRV a adus laolaltă familia voleiului românesc. 125 de structuri sportive au fost prezente la întâlnirea de la Centrul Expozițional Romexpo din București.

”Faptul că sunteți aici în număr mare dovedește că suntem o familie și că împreună putem face lucrurile să se miște în direcția pe care ne-o dorim cu toții. Au trecut 10 luni de la ultima noastră întâlnire, iar voleiul – o afirmă toți specialiștii, nu ne lăudăm noi – este pe un trend ascendent. Nu doar pentru că este singurul sport de echipă din România calificat atât cu naționala masculină, cât și cu cea feminină, la Campionatele Europene de seniori, respectiv senioare din acest an, dar și pentru că este unul din sporturile cu prezențe constante, an de an, la competițiile continentale juvenile”, și-a început discursul președintele FRV, Adin Cojocaru.

S-au votat modificări și completări ale Statutului FR Volei

Șeful federației a mulțumit tuturor acelora care contrubuie la succesul unei federații cu tradiție în România, dar și echipe lor de club care au reprezentat cu succes în Europa voleiul românesc. ”Trebuie să subliniem și să felicităm toate echipele participante în cupele europene, dar în mod special să felicităm CSM Alba Blaj pentru finala Cupei CEV, CSM Lugoj pentru finala Cupei Challenge, dar și pe CSM Târgoviște pentru jucarea semifinalei (o semmifinală românească) în Cupa CEV”, a continuat Adin Cojocaru.

În cadrul Adunării Generale s-a prezentat situația financiară a federației pe anul 2022, dar și analiza activității în anul care a trecut. S-a aprobat în unanimitate sistemul competițional pentru sezonul viitor, acesta urmând să fie identic cu cel actual.

Participanții au votat și modificările și completările aduse Statutului Federației Române de Volei, unul dintre punctele pe care actualul președinte le-a promis în momentul în care a fost ales la conducerea Federației Române de Volei.

”Voleiul are nevoie de voi toți și voleiul poate supraviețui doar prin voi toți. Ușile federației sunt și vor rămâne mereu deschise pentru toată lumea. Noi suntem trecători în funcții. Singura constantă și singura forță a acestui sport sunteți dumneavoastră, care constituiți inima, sufletul și familia voleiului românesc”, și-a încheiat discursul președintele Adin Cojocaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...