Lansarea campaniei de recrutare a rezerviștilor voluntari pentru anul 2021

Lansarea campaniei de recrutare a rezerviștilor voluntari pentru anul 2021 Ministerul Apărării Naționale organizează, până la data de 30.07.2021, o nouă campanie de recrutare și selecție pentru cetățenii care doresc să îndeplinească serviciul militar în rezervă în calitate de rezervist voluntar în Armata României pentru cele 775 de locuri disponibile de maiștri militari, subofițeri, gradați și soldați.
La prezentarea la centrul militar județean pe a cărui rază de responsabilitate își au domiciliul, cetățenii interesați vor fi informați cu privire la avantajele îndeplinirii serviciului militar în calitate de rezervist voluntar și etapele procesului de recrutare și selecție.
Detalii suplimentare se găsesc pe internet, pe site-ul oficial al Ministerului Apărării Naționale, la adresa www.mapn.ro.,www.recrutare.mapn.ro sau prin prezentare la sediul biroului informare-recrutare/Centrul Militar Județean Dâmbovița situat în Târgoviște, strada I.H. Rădulescu, nr. 16, telefon 0245-211463.
COMANDANTUL CENTRULUI MILITAR JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA Locotenent-colonel GEORGESCU IULIU

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În perioada 02.08-06.08.2021, SUCURSALA DE DISTRIBUȚIE A ENERGIEI ELECTRICE TÂRGOVIȘTE execută lucrări pentru prevenirea unor avarii în instalațiile de medie și joasă tensiune.

În perioada 02.08-06.08.2021, SUCURSALA DE DISTRIBUȚIE A ENERGIEI ELECTRICE TÂRGOVIȘTE execută lucrări pentru prevenirea unor avarii în instalațiile de medie și joasă tensiune. în acest sens, va fi întreruptă energia electrică la micii consumatori și la consumatorii casnici, în localitățile menționate mai jos:LUNI, 02.08.2021: Puntea de Greci, Ionești (09.0015.00); Tomșani […]