lancu Caracota, preşedintele interimar al PDL Târgovişte: „Cred că şi în 2016 Gabriel Boriga va fi candidatul nostru la Primărie”

0 0

conferinta pompieri 29.12.2010Cu prilejul primei conferinţe de presă susţinută „în calitate de om politic”, Iancu Caracota, preşedinte interimar al PDL Târgovişte şi fost prefect al judeţului Dâmboviţa, a adoptat un ton echilibrat atât vizavi de unii din actualii adversari, dar şi vizavi de „dizidenţii” din propriul partid. lancu Caracota a spus că Biroul Permanent Naţional al PDL a respins hotărârile Colegiului Director şi Ligii Aleşilor locali, ca fiind nestatutare şi că „forţa partidului nu stă într-o persoană, ci în militanţii săi”. Despre primarii loiali lui Florin Popescu, fostul prefect a precizat că îi înţelege, exprimându-şi părerea că nu va pleca din partid. N-a evitat să abordeze cazul lui Gabriel Boriga, dimpotrivă: „@mi doresc foarte mult ca Gabriel Boriga să îşi rezolve problemele. Ne dorim să vină înapoi, să ne continuăm împreună proiectele. Cred că şi în 2016 Boriga va fi candidatul nostru”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Infrastructura UE în transporturi, la cotele cele mai înalte

În cadrul celei mai radicale revizuiri a politicii UE în domeniul infrastructurii de la lansarea sa în anii ’80, Comisia a publicat noi hărţi care arată cele nouă coridoare principale care vor acţiona ca o coloană vertebrală a transporturilor în cadrul pieţei unice europene şi vor revoluţiona conexiunile est-vest. Pentru […]