La Voineşti a avut loc sfinţirea Fântânii de pe strada Bisericii, satul Onceşti

0 0

La Voineşti, Fântâna veche de 131 de ani, din satul Onceşti, strada Bisericii, a fost restaurată de către administraţia locală, condusă pe primarul Gabriel Dănuţ Sandu şi viceprimarul Constantin Popa, care au ştiut, încă de la începutul drumului în administraţie, că se află în slujba comunităţii, şi că tot ceea ce fac trebuie să fie înspre binele voineştenilor. Duminică, 20 iunie 2021, orele 13.00, într-o zi de mare sărbătoare a avut loc slujba de sfinţire a acestei fântâni. Slujba a fost oficiată de 10 preoţi şi au fost rostite rugăciuni de sănătate pentru cei prezenţi şi de pomenire pentru cei adormiţi, şi nu au lipsit nici crengile de tei şi nuc. Voineştenii, cu mic, cu mare au ţinut să fie alături de primarul Gabriel Dănuţ Sandu şi viceprimarul Constantin Popa, cei care au şi iniţiat acest proiect de restaurare a Fântânii, construită în 1890, de pe strada Bisericii, satul Onceşti. După slujba de sfinţire, doi seniori care au venerabila vârstă de 90 de ani şi o fetiţă de 5 ani au tăiat panglica.
„Fiecare dintre noi este o picătură de apă şi, împreună, formăm un râu. Să depunem cu toţii efortul ca apele din România să fie cât mai bine gestionate şi cât mai curate.”
Comuna dâmboviţeană Voineşti este o comună modernă de pe Valea Dâmboviţei, cu oameni gospodari şi inimoşi. Trecând prin comună vezi străzi asfaltate, apă curentă şi canalizare, şcoli modernizate, case îngrijite, plantaţii întregi de meri. Omul care a schimbat radical faţa comunei dâmboviţene Voineşti, este primarul Gabriel Dănuţ Sandu, care, împreună cu echipa sa din cadrul Primăriei Voineşti a găsit mereu soluţii la problemele cu care se confruntă astăzi, o administraţie locală din mediul rural.
Gabriel Dănuţ Sandu, este un primar care iubeşte cu adevărat satul românesc ce trebuie dezvoltat în pas cu cerinţele europene, şi da, asta se întâmplă de mai bine de 13 ani în comuna Voineşti. La Voineşti, un om al satului românesc face politica faptelor bune, primarul independent Gabriel Dănuţ Sandu.
Pe primarul Gabriel Dănuţ Sandu l-a ajutat şi îl ajută faptul că a crezut şi crede şi mai mult că poate schimba imaginea satului românesc. A fost şansa lui de a schimba comunitatea şi de a-i face pe oameni fericiţi. Se pare că atunci când îţi pasă de oameni, orice este posibil!
Într-o Românie măcinată de tot felul de probleme şi lupte politice, iată că există şi oameni dedicaţi, primari ai faptelor bune, care nu se mulţumesc să ocupe doar un birou, ci se străduiesc, se dau peste cap şi caută soluţii fiabile pentru comunitatea care şi-a pus încrederea în ei.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Zi mare pentru comunitatea din Băleni: A început execuţia reţelelor de apă-canal

Deşi este una dintre cele mai mari şi mai bogate comune dâmboviţene, Băleni se numără printre puţinele care nu dispun de alimentare cu apă potabilă ori reţea de canalizare. O situaţie care va fi însă remediată în perioada imediat următoare.Potrivit primarului Florea Muşat, „În data de 22 Iunie 2021 au […]