„La TINEri este Puterea”

0 0

In perioada 5-7 noiembrie 2018, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa (DGASPC Dâmboviţa), s-a desfăşurat un program intensiv de formare,susţinut de specialişti din cadrul Asociaţiei „The Social Incubator”, la care au participat 21 tiner-ibeneficiari de măsură de protecţie specială.
Acţiunea face parte din activităţile Programului „La TINEri este Puterea”, parte a iniţiativei Youth Empowered. Programul a fost lansat la nivel naţional de Grupul Coca-Cola HBC România şi implementat de Asociaţia „The Social Incubator”, având ca obiectiv creşterea şanselor tinerilor defavorizaţi, cu vârste cuprinse între 18-25 ani, care nu au promovat examenul de Bacalaureat, nu sunt angajaţi şi nu sunt înscrişi într-o altă formă de educaţie non-formală.
Astfel, în baza contractului de colaborare încheiat între DGASPC Dâmboviţa şi Asociaţia”The Social Incubator”, într-o primă etapă, timp de 3 zile, tinerii au beneficiat de formare şi consiliere vocaţională specializată şi personalizată, în vederea dezvoltării abilităţilor de viaţă şi antre-prenoriat.
Sesiunile de formare s-au derulat interactiv, metodologia fiind axată pe metode participative de educaţie non-formală, în scopul dezvoltării competenţelor tinerilor din categorii vulnerabile şi facilitarea integrării acestora pe piaţa muncii.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Înfiinţarea de plantaţii de dud şi goji va fi eligibilă prin Măsura 4.1a PNDR

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale a publicat versiunea consultativă a Ghidul solicitantului pentru investiţii în exploataţii pomicole finanţate prin submăsura 4.1a din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020). Ghidul poate fi consultat pe pagina oficială de internet a Agenţiei, la secţiunea „Dezbatere Publică”. „Supunem acum analizei […]