La Stadionul „Eugen Popescu” se lucrează pe toate fronturile

1 0

Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, viceprimarul Monica Ilie și administratorul public Gabriel Boriga au făcut o vizită maraton pe șantierul de la Stadionul Eugen Popescu. Au fost parcurse toate punctele de lucru și trebuie spus aici că se lucrează susținut atât la fosta tribună I cât și la tribuna nouă care, potrivit proiectului, va fi tribuna întâi. Zeci de muncitori lucrau la amenajarea rețelelor interioare, remarcabil fiind faptul că se apropie de finalizare structura noii tribune:

„Undeva la două treimi, inclusiv din gradenele din această tribună vor fi realizate. Luna iulie este luna în care vom avea toate gradenele puse. Deja sunt date în lucru. Particularitatea este că pe zonele de colț trebuie să schimbe cofragul. Trebuie făcut cîte un cofrag pentru fiecare gradenă pentru că sunt alte dimensiuni. În paralel, tot în luna iulie va începe montajul la ceea ce înseamnă întinzătoare pentru acoperișul tribunei”- a precizat primarul Cristian Stan.

Se lucrează de asemenea pe  zona de facilități pentru mass-media, cabinete medicale, vestiare, sală de conferințe și tot ce se mai cere pentru ca stadionul să poată fi omologat. Ca orizont de timp avansat pentru finalizarea lucrărilor la Stadionul „Eugen Popescu” a fost toamna viitoare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ajutor de la stat pentru pentru operatorii economici în vederea modernizării şi dezvoltării stațiunilor balneare și balneoclimatice

Operatorii economici din Stațiunea balneoclimaterică din Pucioasa pot beneficia de sprijin din partea statului român, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a afișat pe site-ul propriu (http://turism.gov.ro/web/2022/06/28/proiect-de-procedura-3/), spre consultare publică, proiectul Schemei de minimis pentru operatorii economici în vederea modernizării şi dezvoltării stațiunilor balneare și balneoclimatice. Obiectivul schemei de minimis îl constituie […]