La şedinţa CJ, discuţii, comentarii şi proiecte retrase sau amânate

0 0

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă ordinară. Pe ordinea de zi au fost o serie de proiecte de hotărâre care au stârnit discuţii şi comentarii aprige din partea consilierului judeţean Alexandru Oprea, fost preşedinte CJ, dar şi din partea liberalilor.
La punctul trei de pe ordinea de zi, consilierii au votat proiectul de hotărâre privind aprobarea Notei de Fundamentare pentru investiţiile Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească”, în anul 2019.
Consilierul judeţean Alexandru Oprea a luat cuvântul şi a spus clar şi răspicat că ar trebui o mai multă implicare privind promovarea valorilor culturale şi istorice prin intermediul obiectivelor turistice din cadrul Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească”.
Şi la punctul şase de pe ordinea de zi ce a vizat aprobarea Notei de Fundamentare pentru achiziţia de dotări necesare Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dâmboviţa, în anul 2019, consilierul judeţean Alexandru Oprea a avut câteva întrebări. Printre dotări se numără şi achiziţionarea unui autoturism, iar consilierul Alexandru Oprea şi-a spus punctul de vedere cu privire la faptul că suma este foarte mare şi că se poate achiziţiona cu bani mai puţini o altă maşină.
Nu au lipsit discuţii nici la punctul 19, privind revocarea Hotărârii Consiliului Judeţean Dâmboviţa nr. 300/28.11.2018 privind asocierea judeţului Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa cu judeţul Prahova, prin Consiliul Judeţean Prahova pentru realizarea în comun a contractului privind „Servicii de întreţinere curentă pe timp de iarnă, în perioada 2018-2019, a DJ 713 Sinaia (DN 71) – Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului – Cabana Babele – Limită judeţ Prahova, km 0+000 – 16+000”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Poliţiştii din Dâmboviţa au emis 22 de ordine de protecţie provizorii

In perioada 28 decembrie 2018 – 23 ianuarie 2019, poliţiştii din Dâmboviţa au emis 22 de ordine de protecţie provizorii, dintre care 12 au fost în mediul urban. Dintre totalul acestora, 10 au fost confirmate de către procuror, dintre care 6 din mediul urban.Totodată, 8 au fost confirmate de către […]