La  Școala Specială din Târgoviște se desfășoară proiect național intitulat „Eu și copilul meu”

Date:

În cadrul Școlii Speciale din Târgoviște s-a lansat un proiect național intitulat „Eu și copilul meu”, cu scopul de a consolida legăturile afective dintre membrii familiei și de a implica școala în acest proces. Proiectul se concentrează pe aplicarea sistematică a metodelor fundamentate științific pentru a descoperi nevoile copiilor, învăța cum să ne comportăm, aplica noi reguli și să ne bucurăm de reușite.

Scopul proiectului este de a sprijini relațiile dintre părinți și copii, între părinți și între copii, precum și între aceștia și mediul școlar. Profesoara Ilie Anne-Marie afirmă că prin acest proiect se dorește consolidarea legăturilor afective esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Proiectul „Eu și copilul meu” are ca obiectiv principal să ofere suport părinților în înțelegerea nevoilor specifice ale copiilor lor, să îi ajute să își adapteze comportamentul în funcție de aceste nevoi, să implementeze reguli noi și să se bucure de reușitele obținute în urma aplicării acestor metode.

În cadrul acestui proiect, se va acorda o atenție deosebită comunicării eficiente între membrii familiei, gestionării conflictelor și creării unui mediu familial pozitiv. De asemenea, se va promova colaborarea strânsă între familie și școală pentru a asigura un suport complet pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Doamna profesor Ilie Anne-Marie este recunoscută pentru implicarea sa în programe educaționale inovatoare și este apreciată pentru eforturile sale de a sprijini dezvoltarea armonioasă a copiilor cu nevoi speciale. Comunitatea școlară din Târgoviște își exprimă recunoștința față de doamna profesor pentru inițiativa sa și își exprimă susținerea pentru proiectul „Eu și copilul meu”.

Acest proiect aduce o contribuție semnificativă la promovarea relațiilor afective sănătoase în familii și la crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Este un pas important spre construirea unei comunități mai unite și mai empatic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

SMS-uri false date în numele Poștei Române

 Poșta Română avertizează că se dau SMS-uri false în...

Cea de-a 44-a ediție a concursului național ”Educație Rutieră – Educație pentru viață” la Târgoviște

Concursul național ”Educație Rutieră – Educație pentru viață”, organizat...

APIA va finaliza plățile restante până pe 16 octombrie

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) depune...

Regres în turismul dâmbovițean

Datele communicate de Direcția Județeană de Statistică pentru luna...