La Școala Sălcioara se montează instalațiile interioare

Date:

Contrar unor zvonuri răutăcioase, lansate nu dezinteresat în această perioadă, la Sălcioara continuă lucrările la noua școală gimnazială. Au fost montate ferestrele cu geam termopan și se montează instalațiile interioare.

“Construire Școala cu clasele I-VIII în Comuna Sălcioara, Județul Dâmbovița” reprezintă un alt important proiect pentru infrastructura educației, cu o valoare a investiției de 7.615.677,63 RON

Dorim să vă informăm de faptul că, deși lucrările de construire ale școlii din comuna noastră au întâmpinat întârzieri, acestea se află la momentul actual în plină desfășurare. Astfel, a fost terminată partea de tâmplărie, acum lucrându-se la instalațiile sanitare și instalațiile termice.

Menționez faptul că acest proiect include și construirea unei săli de sport, creând un spațiu dedicat activităților sportive.
Am primit asigurări din partea firmei de construcții că se depun toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil”- a precizat primarul Valentin Pârvu.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

BACALAUREAT 2024: Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe

Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe. Candidații...

Cardurile de alimente vor fi alimentate cu o nouă sumă de 250 de lei

Încărcarea cardurilor de alimente(tichete sociale) cu o nouă tranșă...