La Poiana, primăria  continuă proiectul de amenajare a trotuarelor și rigolelor

1 0

Primăria Poiana s-a confruntat cu serioase probleme, datorate în mare măsură creșterii foarte mari  a prețurilor pentru materialele de construcție. Au fost afectate proiectele aflate în derulare, între care și acela  de amenajare și betonare a rigolelor și trotuarelor din   zona de centru a comunei. După ce  investiția a stagnat pentru o perioadă de timp, lucrările au fost reluate, fiind necesară parcurgerea formalităților legale.

A precizat primarul  Marian Șerban  că, fiind vorba de un proiect cofinanțat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală , au trebuit să fie actualizați indicatorii tehnico-economici, cu acordul Consiliului Județean Dâmbovița, care finanțează acest proiect cu 50% din valoarea lucrărilor. A fost  încheiat și un act adițional la contractul de execuție și, începând de săptămâna trecută, muncitorii au revenit pe șantier.

Inițial,  realizarea investiției a fost contractată pentru suma de 1,7 milioane de lei (TVA inclus), sumă suportată în cote egale de Primăria Poiana și CJ Dâmbovița. Prin proiect, vor fi amenajate trotuarele pe ambele părți ale drumului județean, pe o lungime totală de 3,5 km. Lucrările vor fi gata în toamna viitoare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Încep lucrările de extindere a rețelei de gaze naturale în Mogoșești

Dragoș Vlădulescu, primarul Comunei Dragomirești ne-a informat că, în scurt timp, vor începe lucrările de execuție la extinderea rețelei de alimentare cu gaze naturale în satul Mogoșești. Precizarea a venit după emiterea autorizației de construire a obiectivului, care va aduce un plus important pentru confortul localnicilor. Aspect foarte important, localnicii […]