LA PERŞINARI SE FINALIZEAZĂ LUCRĂRILE LA BAZA SPORTIVĂ

S.A.
0 0

persinariÎn urmă cu câţiva ani, la PERŞINARI, s-a înfiinţat o echipă de fotbal, care a urcat în timp cele trei trepte valorice ajungând până în Liga a 4-a.
în paralel s-a constatat şi un teren de fotbal cu anexele necesare, în afara localităţii. Cum VOINŢA PERŞINARI a ajuns în Liga a 4-a, şi pretenţiile au crescut. Acum este nevoie de o bază sportivă de nivelul Ligii a 4-a, de aceea conducerea locală, domnul primar MARIAN BUNEA,
consilierii comunali, au început construirea unui teren de fotbal nou şi a cabinelor aferente. Pentru această construcţie trebuie fondurile necesare. Lucrarea a început de câţiva ani, dar datorită terminării fondurilor financiare, aceasta a fost sistată.
După eforturi deosebite depuse de domnii MARIAN BUNEA şi VALI JUNGHIE de câteva zile au început continuarea lucrărilor la cabine şi la terenul de joc, urmând ca în curând şi la PERŞINARI să fie inaugurată o cochetă bază sportivă, evident cu ajutorul CONSILIULUI JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA şi a CONSILIULUI LOCAL PERŞINARI.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

RADU E CAMPION!

Radu Papoe a câştigat Campionatul Naţional Individual de vară U 12, competiţie disputată la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti, după ce l-a învins, scor 6-2, 6-2, pe Sebastian Gima. Locul 3 a fost ocupat de Nimrod Nemeş, după retragerea lui Andrei Andrei la scorul 6-3, 1-0.