La Pepiniera Centrală Găeşti sunt pregătiţi puieţi pentru anii viitori

0 0

Pact parlamentari USl pentru DambovitaÎn programul activităţilor de regenerare a pădurilor, pentru Pepiniera Centrală Găeşti, conducerea Direcţiei Silvice Dâmboviţa a prevăzut pentru această primăvară semănături în câmp pe 16.500 mp. Cele mai cunoscute specii sunt salcâmul, glădiţa, frasinul şi plopul alb şi tot la Găeşti se vor executa butăşiri cu butaşi de plop euroamerican, pe 4.000 mp.
Directorul Direcţiei Silvice Dâmboviţa, ing. Costel Preda, a specificat că va continua şi producţia de puieţi ornamentali.
în această primăvară, pe lângă necesarul propriu şi comenzile onorate, Direcţia Silvică are un excedent de 218.000 puieţi care pot fi acordaţi cu titlu gratuit instituţiilor sau proprietarilor care efectuează împăduriri.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Al treilea proiect european pentru administraţia din Bucşani

Imediat ce vremea va deveni favorabilă, la Bucşani vor începe lucrările la proiectul de modernizare a drumurilor de exploatare agricolă. Primarul Constantin Niţă a spus că valoarea proiectului este de un milion de euro şi cu aceşti bani vor fi asfaltate drumuri agricole în lungime de aproape opt kilometri. Este […]