La Paşapoarte, activitatea cu publicul se desfăşoară în intervalul orar 08.00-20.00, în perioada 15.06 – 13.08.2021

Direcţia Generală de Paşapoarte informează cetăţenii că cererile pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice/temporare se depun personal, în ţară, la oricare serviciu public comunitar de paşapoarte în cadrul programului de lucru cu publicul afişat atât pe siteul Direcţiei Generale de Paşapoarte (www.pasapoarte.mai.gov.ro, secţiunea „Servicii Publice Comunitare de Paşapoarte”), cât şi pe site-urile instituţiilor prefectului, preponderent în baza programărilor on-line efectuate pe platforma www.epasapoarte.ro.
În situaţia în care se întâmpină dificultăţi în realizarea unei programări online, există posibilitatea de a accesa un tutorial realizat în acest sens de Direcţia Generală de Paşapoarte, ce se regăseşte pe prima pagiIna a site-ului www.pasapoarte.mai.gov.ro. Pentru a veni în întâmpinarea cetăţenilor, în perioada 15.06-13.08.2021, la nivelul seviciilor publice comunitare de paşapoarte, activitatea de lucru cu publicul se desfăşoară în intervalul orar 08.00-20.00. Totodată, pentru a spori capacitatea de primire a cererilor de eliberare a paşapoartelor, a fost redusă perioada de timp alocată unei programări online, de la 10 minute la 7 minute. În scopul evitării supraaglomerării şi aşteptării suplimentare în spaţiile destinate publicului, recomandăm persoanelor programate să respecte atât ora de programare, cât şi măsurile de protecţie igienico-sanitare pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2 (în special distanţarea fizică şi portul măştii de protecţie). De asemenea, vă comunicăm faptul că, în situaţia în care nu aţi efectuat o programare prealabilă, serviciile publice comunitare de paşapoarte analizează posibilitatea primirii cererii de eliberare a documentului de călătorie, doar în cazul în care nu există intervale orare neacoperite de programări.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cetăţenii din Poiana au posibilitatea să se vaccineze fără programare

Potrivit primarului de la Poiana, Marian Şerban, localnicii vor avea posibilitatea să se imunizeze împotriva COVID-19 fără programare prealabilă chiar la ei în comună. Şi asta pentru că miercurea viitoare, pe 14 iulie, o echipă mobilă formată din medici şi asistente se va deplasa la Căminul Cultural Poiana, unde va […]