La pasajul de la PAVCOM se lucrează la balustrade și rețeaua de iluminat

0 0

Continuă lucrările de reabilitare a pasajului peste calea ferată, situat  pe DN 72, (zona PAVCOM), lucrări care presupun reabilitarea completă a obiectivului, de la structura de rezistență, până la refacerea integrală a căii de rulare, a trotuarelor, a hidroizolației, a rosturilor sau a parapeților!

„În aceste zile, se lucrează la noul sistem de iluminat public, dar și la parapeții de protecție.

Pasajul în discuție este cel de-al treilea pasaj rutier care se reabilitează în ultimii 3 ani de către administrația locală târgovișteană, după pasajul de pe strada Petru Cercel, cel de la Aninoasa sau cel de la Teiș.

Totodată, au fost construite și 2 poduri noi, respectiv podul nou de la Teiș și pasarela de pe strada Cornel Popa.

Pasajul va fi finalizat în această primăvară, iar finanțarea investiției este asigurată din fonduri europene!”- a declarat primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, dupa ultima vizită pe șantier.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Trafic îngreunat miercuri dimineața în Târgoviște

După ploaia înghețată din noaptea de marți spre miercuri, poleiul a pus stăpânire pe Târgoviște. S-a putut totuși circula în condiții mulțumitoare în oraș, datorită intervenției prompte, de la primele ore ale dimineții, a personalului și utilajelor de la Direcția de Salubrizare. În mod firesc, prioritară a fost împrăștierea materialelor […]