La parlamentare, membrii ALDE vor candida pe listele Pro România

În prima conferinţă de presă după semnarea protocolului de fuziune a Pro România cu ALDE, senatorul Adrian Ţuţuianu a precizat că, în aceste zile, se discută programul politic şi sunt în curs pregătirile pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.
Membrii ALDE vor candida pe listele Pro România, paritatea convenită fiind 60/40, în favoarea partidului condus de Victor Ponta.
Referitor strict la activitatea Pro România Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu a spus că este în curs acţiunea de strângere de semnături pentru susţinerea listelor de candidaţi. Au fost strânse 18000 de semnături din 20000, cât este ţinta propusă. Sunt în curs de stabilire reprezentanţii din secţiile de votare şi se pregătesc dosarele de candidaţi.
Pro România Dâmboviţa va avea liste complete de candidaţi la Camera Deputaţilor şi Senat, liste care nu au fost definitivate, fiind aşteptate şi eventuale propuneri din partea
ALDE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

APIA Dâmboviţa a efectuat, încă din prima zi, peste 75% din plăţile în avans

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a început vineri, 16 octombrie 2020, ora 0.01, plăţile în avans pentru fermierii care au depus cerere unică de sprijin în acest an.Sumele acordate ca plăţi în avans sunt de până la 70% în cazul schemelor de plăţi directe şi de până la […]