La Muzeul de Artă din Târgoviște puteți admira până în data de 11 august 2024 o expoziție inedită 

Date:

Consiliul Județean Dâmbovița, alături de  Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște,  vă invită la Muzeul de Artă, la  expoziția de pictură  a tineri artiste Bianca-Andreea Constantin. 

Sunt prezentate publicului câteva dintre lucrările realizate în trei serii 2019 – 2020, 2023, 2024 cu tematică variată, de la peisaje interpretate până la detalii „decupate” din viața și întâmplările cotidiene, impresionante și deopotrivă sursă de inspirație și creație. Se regăsesc lucrări puternic individualizate, în care propriul chip primește primul rol. Recunoaștem în parcursul oferit de aceste câteva lucrări plăcerea lucrului, exigența cu care cercetează, creativitatea, un ochi și o intuiție creatoare. Acestea sunt marcate de modul diferit de a privi lucrurile aparent banale și de a le transpune pe pânze, în culori pe alocuri vibrante, alteori domoale, cu suflu cald și cât se poate de viu sufletului.

Bianca Andreea Constantin a absolvit  studiile de licență și masteratul ca șefă de promoție a Universității Naționale de Arte din București. Cu un doctorat în arte vizuale,  activează în prezent ca profesor al Liceului de Arte Plastice „Nicolae Toniza” din București. 

Expoziția de la Muzeul de Artă din Târgoviște va  putea fi admirată până în data de 11 august 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ministerul Agriculturii propune un mecanism de asigurare la secetă pentru culturile de toamnă şi primăvară

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a declarat că  intenţionează să...

Asigurarea voluntară de sănătate – o alegere inteligentă 

 Asigurarea voluntară de sănătate este soluția ideală pentru a...