LA F.C.M. Târgovişte. Calendarul pregătirilor, încheiat

S.A.
0 0

FcmTargovisteChiar dacă jucătorii F.C.M.-ului sunt încă în vacanţă, conducerea clubului a avut în vedere şi perioada meciurilor de verificare.
Deoarece F.C.M. Târgovişte va relua campionatul pe 15 martie, vacanţa din această iarnă a fost prelungită în mod justificat.
Dar până atunci s-a stabilit un calendar al partidelor amicale. Până acum au fost perfectate mai multe jocuri de verificare, avându-se în vedere pe ce terenuri se vor disputa, deoarece pe cele cu gazon natural nu se poate, mai ales că vremea se anunţă neprielnică, va ninge în continuare.
în acest context, am găsit mai întâi terenuri practicabile, deci sintetice, şi apoi adversarii.
Primul joc este programat pe 9 februarie, la Concordia Chiajna, pe terenul sintetic, de la ora 11:00. în Bucureşti sunt câteva terenuri sintetice de dimensiuni normale, însă toate echipele le vor. Noi însă, am găsit soluţii şi vom juca cu echipa antrenată de Adi Matei, Metaloglobus Bucureşti.
Pentru noi trupa lui Adi Matei este un adversar puternic, însă nu puteam să-l refuzăm pe cel ce a fost antrenor la F.C.M. Târgovişte în divizia B. Meciul este programat pe 16 februarie, ora 13:30, la noua bază sportivă „Granitul”.
Aşa cum spuneam, găsirea unor terenuri sintetice este o problemă, F.C.M. Târgovişte va continua cu partidele amicale pe 13 februarie, cu F.C. Afumaţi, tot pe acelaşi teren, de la ora 11:00. Acum, la Afumaţi, la conducerea clublu-lui este binecunoscutul Sandu Dobrin.
Urmează altă partidă, la fel de importantă, cu C.S. Baloteşti, care ne-a invitat la Izvorani, la Centrul Olimpic, acolo unde F.C.M. Târgovişte a evoluat în fiecare iarnă în câte 3-4 meciuri. Jocul este programat să înceapă la ora
11:00.
Mai sunt în curs de perfectare şi câteva partide mai uşoare cu Petrolul Târgovişte sau F.C. Conţeşti , dar în funcţie de starea terenurilor de joc.
La câte meciuri oficiale avem în retur (8), posibil ca cele amicale să fie mai multe.
Lotul de jucători este acelaşi, nu a plecat nimeni, iar la capitolul „sosiri” vor fi 4-5 noutăţi, începând cu „Mela” Coman de la Urban Titu, care a semnat cu gruparea de la F.C.M. Târgovişte.
Apropo, aud că x sau y s-a transferat la un club. Probabil sunt semnături promise, deoarece perioada de transferuri la nivel naţional este între 28 ianuarie – 25 februarie. Practic, numai în această perioadă se pot înregistra transferuri.
Un jucător poate să semneze cu o echipă acum, în pregătiri, iar pe 27 ianuarie semnează cu alta şi o înregistrează imediat la F.R.F. E adevărat că poate primi o sancţiune că a semnat două transferuri, dar rămâne valabil primul înregistrat la F.R.F. sau A.J.F.
Deci, atenţie la datele pe care le treceţi pe Acordul de transfer, acestea fiind valabile 45 de zile. Dacă în acest termen nu sunt înregistrate, îşi pierd valabilitatea.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

F.C. Municipal Târgovişte. UN VOLUM MARE DE MUNCA

F.C. Municipal Târgovişte e mereru în gardă, pregătită să lupte. în retur, Dragnea vrea să arate că arma golului nu s-a decalibrat, Enescu să-şi joace bine partiturta, Gâldău să fie mai energic, Grigore să deseneze trasee tactice. Se va miza pe siguranţa din apărare a lui Constantin, pe inspiraţia lui […]