LA F.C.M. TARGOVIŞTE, „AMICALE” ÎN PLIN CAMPIONAT!

S.A.
0 0

fcmDupă cum ştiţi, din seria a 6-a a Ligii a 3-a, înainte de începerea returului, găsim la start 10 echipe, din 13 câte erau la începutul campionatului, cel puţin teoretic.
Cele trei echipe s-au retras, iar locul lor nu mai putea fi luat de alte formaţii, ca în anii trecuţi (exemplu CHINDIA TARGOVIŞTE în locul F.C. ARGEŞ 2).
în acest context, în fiecare etapă cel puţin o echipă va sta. Din sursele noastre, aflăm că este posibil ca şi GIROM ALBOTA să renunţe la competiţie.
Pare surprinzător, deoarece la ALBOTA s-a construit o bază sportivă frumoasă, cu tribune, cu clădiri adecvate, cu două terenuri de joc, cu gazon natural, omologate pentru Liga a 3-a, având în plan şi un teren cu gazon sintetic.
Cu o asemenea dotare, nu înţeleg de ce să renunţi la echipa din Liga a 3-a. Pentru atâtea investiţii s-au găsit bani (şi bine au făcut), iar acum să nu mai poată susţine o echipă de fotbal în Liga a 3-a şi 3 de juniori
C, D, E. A fost doar un punct de vedere personal, cunoscând, în parte, situaţia echipei GIROM ALBOTA. Ce va fi vom vedea, dacă în etapa a 15-a GIROM va juca, acasă, cu CONPET PLOIEŞTI. în ceea ce priveşte aceste pauze forţate, în care echipele sunt nevoite să stea, se creează probleme, jucătorii ies din formă.
De aceea este de preferat ca, şi în aceste pauze forţate, echipea să joace fie şi meci „amical”. în Liga a 4-a, din retur, vor fi 17 echipe din 18, iar săptămânal o echipă va sta.
F.C.M. TARGOVIŞTE
îşi propune ca, în datele în care echipa va sta, să evolueze în compania echipelor din Liga a 4-a judeţeană.
Este posibil ca, pe data de 9 martie, F.C.M. TARGOVIŞTE să joace cu PETROLUL VALEA MARE,
apoi, pe 6 aprilie, F.C.M. TARGOVIŞTE – COMERŢUL BREZOAELE, pe 13 aprilie, F.C.M. – PAS PUCIOASA.
în aceste date F.C.M. TARGOVIŞTE stă, dar şi aceste echipe pe care F.C.M. are intenţia să le contacteze pentru un „amical”, pentru a menţine în formă jucătorii. Locul şi ora vor fi stabilite la timpul potrivit.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La a.j.f. Dâmboviţa, Înscrierile continuă

Aşa cum este nevoie în fiecare an calendaristic, documentele cu care jucătorii se legitimează pentru a participa la competiţiile sportive trebuie să aibă trecută viza anuală pe anul în curs. Fiecare club, indiferent de natura sportului practicat, în aceste zile îşi vizează licenţele de joc. Aşa au procedat şi F.R.F., […]