La Dragomireşti se lucrează intens la extinderea reţelei de gaze

0 0

Adminsitraţia locală de la Dragomireşti a înţeles că trebuie să ofere locuitorilor confort. Străzi asfaltate, şcoli şi grădiniţe moderne, căi de acces moderne – podul ce leagă satele Ungureni-Râncaciov-Mogoşeşti-Geangoeşti, punte pietonală nouă peste râul Dâmboviţa, sat Râncaciov-punct şcoală, amenajare de trotuare, parc comunal, iluminat stradal modern, servicii comunitare, locuri de joacă şi multe alte investiţii care au schimbat şi vor schimba radical comuna Dragomireşti.
Mai mult, administraţia de la Dragomireşti, condusă de edilul Dragoş Vlădulescu are pe lista priorităţilor reţea de canalizare şi racodarea întregii comune la reţeaua de gaze. La începutul acestei săptămâni a demarat în forţă proiectul ce vizează lucrări de extindere a reţelei de gaze pe străzile: Sondei, Plopilor, Frăţiei 1, Frăţiei 2, Viilor, Fântânilor, Covrigarilor 1, Covrigarilor 2, Florilor, Învăţător 1, Învăţător 2 şi pe strada Bucuriei. Investiţia se realizează din

buget local şi se ridică la valoarea de 840.000 de lei.
Veştile bune pentru locuitorii din comuna dâmboviţeană Dragomireşti nu se opresc aici. Edilul Dragoş Vlădulescu îi anunţă că, după introducerea reţelei de gaze, toate străzile enumerate mai sus vor fi şi modernizate.
Totodată, această investiţie are rolul de a creşte gradul de confort al comunităţii locale şi va contribui la dezvoltarea economică a zonei.
În plin proces de reabilitare şi a DJ 702 D
Zilele acestea se efectuează şi lucrări de reabilitare a DJ 702 D prin turnarea de covor bituminos pe o lungime de 3,19 km.
” Doresc ca împreună cu locuitorii comunei Dragomireşti, să transformăm comuna într-un punct de referinţă pentru alte comune prin utilizarea eficientă a tuturor resurselor locale corelată cu atragerea şi utilizarea raţională a fon

durilor publice şi private, interne şi europene. Toate investiţiile pe care le-am realizat până acum şi cele viitoare sunt făcute pentru a îmbunătăţi viaţa locuitorilor comunei Dragomireşti.”, ne-a declarant primarul Dragoş Vlădulescu.
Nu în ultimul rând, primarul Dragoş Vlădulescu le-a mulţumit concetăţenilor, angajaţilor primăriei, consilierilor locali şi viceprimarului Marian Titu Vasile că îi sunt alături şi, este convins că numai prin unirea forţelor va reuşi să realizeze ceea ce şi-a propus, Dragomireşti, o comună cu valenţe europene.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Investiţii majore în comuna Dărmăneşti

S-a făcut o nouă vizită pe şantierele din judeţ. Prima oprire a fost la un proiect prin care se urmăreşte modernizarea drumurilor locale din comună.Proiectul este derulat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, în asociere cu unitatea administra-tiv-teritorială mai sus-amintită. În valoare totală de 1.381.484 lei, investiţia presupune reabilitarea a 2,070 km […]