La Direcţia de Salubritate din Târgovişte. A început sterilizarea gratuită a câinilor cu stăpân

Ş.E.

sterilizare cainiÎncepând cu data de 10 iunie 2015, Primăria Municipiului Târgovişte a demarat acţiunea de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân din rasa comună sau metişii acestora, în limita bugetului aprobat de 100.000 lei, conform HCL nr. 58/31.03.2015.
Toţi deţinătorii de câini din Municipiul Târgovişte pot merge la sediul Direcţiei de Salubritate din cadrul Primăriei Municipiului Târgovişte din strada Radu de la Afumaţi, nr. 7 (lângă Cimitirul Simuleasa), telefon 0245/216995, între orele 9.00 – 14.00, unde vor completa o cerere tip. Pentru derularea operaţiunii, proprietarul trebuie să aibă asupra sa carnetul de sănătate al câinelui ce urmează a fi sterilizat, în care trebuie să fie ataşat colantul cu dovada microcipării.
După completarea cererii, care va fi înregistrată într-un registru special, se va elibera un bon cu care deţinătorul se va prezenta la cabinetul veterinar SC AMIVET IMPEX SRL (strada Calea Bucureşti, nr. 535 – nr vechi, 69 nr nou). Bonul este valabil pentru o perioadă de 90 de zile de la data eliberării. Programul de lucru este între orele 10.00 – 18.00. Programările pentru sterilizare se pot face telefonic la nr. 0721.212102 – dr. Mihai Simionescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

GREUTATEA SUFLETULUI TĂU POATE FI RIDICATĂ

Preot Ioan ŞTEFĂNESCU Lucru grav este păcatul. Nimic nu se face mai uşor şi nu se pricepe mai anevoios ca păcatul. Asta este pricina pentru care păcătuim uşor şi ne îndreptăm greu. Păcatul este o răutate fără margini, pentru că este o ocară către Dumnezeu. Păcatul este ca o picătură […]