La Creşa nr. 16 se lucrează la montarea instalaţiilor interioare

0 0

„O altă investiţie importantă pentru comunitatea locală târgovişteană se îndreaptă cu paşi repezi către final! Astfel, în cadrul proiectului cu titlul „Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare) modernizare şi echipare Creşa nr. 16″, se realizează atat reabilitarea totală a corpului existent de clădire, cât şi construirea unei extinderi, clădire nouă, formată din două corpuri, cu regim de înălţime P, respectiv P+1 E, beneficiind de acces separat din exterior, vestiare filtru, spaţiu de joacă multifuncţional şi loc de luat masa, grupuri sanitare şi câte două încăperi de dormit. La acest moment, se lucrează la instalaţia termică, la instalaţia electrică, la montajul tavanelor casetate”, precizează Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte.
După finalizarea intervenţiilor, în luna martie a anului viitor, capacitatea creşei se va dubla. Valoarea contractului de lucrări este de 5.186.220,17 lei, cu TVA, iar finanţarea investiţiei este asigurată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Măsuri de susţinere a mediului de afaceri prelungite până la 30 iunie 2021

În procesul de susţinere a mediului de afaceri în contextul pandemiei de Covid-19, guvernul a emis o serie de reglementări pentru prelungirea acordării unor ajutoare în domeniul relaţiilor de muncă şi pe parcursul anului viitor şi pentru a asigura mai multă flexibilizare la acordarea acestora.Modificările sunt binevenite, în contextul în […]