La Corbii Mari continuă proiectele de dezvoltare a localităţii

Corbii Mari este prima localitate din judeţul Dâmboviţa cu cazuri confirmate de COVID-19, dar administraţia locală nu s-a dat bătută şi a făcut faţă tuturor provocărilor şi a continuat obiectivele investiţionale care vizează dezvoltarea localităţii şi creşterea nivelului de trai al locuitorilor, proiecte care au fost accesate în ultimii doi ani, fie pe fonduri europene, fie guvernamentale. În toate demersurile sale investiţionale, primarul de la Corbii Mari a fost susţinut de conducerea judeţeană a partidului din care face parte.
Preşedintele PSD Dâmboviţa, deputat Corneliu Ştefan, împreună cu preşedintele executiv, senator

Titus Corlăţean şi vicepreşedintele lonuţ Săvoiu, au mers la Corbii Mari pentru a verifica stadiul proiectelor aflate în derulare în localitate, dar şi pentru a-l asigura pe edilul lonuţ Bănică de toată susţinerea şi că nu este sigur nici în lupta pentru dezvoltarea comunei, nici în cea de combatere a răspândirii a noului coronavirus.
Potrivit preşedintelui PSD Dâmboviţa, deputat Corneliu Ştefan, valoarea contractelor de finanţare de la Corbii Mari este de 30 milioane lei, bani care sunt investiţi atât pentru dezvoltarea infrastructurii de apă uzată, modernizare drumuri, cât şi pentru îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale.
„Alături de Preşedinte Executiv -senatorul Titus Corlăţean, vicepreşedintele PSD Dâmboviţa – lonuţ Săvoiu şi primarul social-democrat, lonuţ Bănică, am făcut o vizită în teren pentru a verifica sta

diul proiectelor şi programelor în comuna Corbii Mari!
Am constatat cu satisfacţie că, la nivelul comunei Corbii Mari, doar în ultimii doi ani, au fost semnate 8 contracte de finanţare cu o valoare de aproape 30.000.000 de lei.
Banii aceştia sunt investiţi în următoarele proiecte:

  1. Realizare infrastructură de apă uzată în comuna Corbii Mari. Valoarea acestei investiţii este de 4.500.000 de lei;
  2. Construire grădiniţă în satul Corbii Mari. Valoarea lucrării este de peste 2.000.000 de lei;
  3. Construire unitate sanitară în comuna Corbii Mari – aproape 3.300.000 de lei;
  4. Asfaltare şi modernizare drumuri de interes local – 9.505.00 lei;
  5. Modernizare străzi şi drumuri comunale – 3.900.000 lei;
  6. Construire Grădiniţă în satul Ungureni 2.200.000 de lei;
  7. Construire Grădiniţă în satul Grozăveşti – 2.050.000 de lei;
  8. Modernizare reţea electrică şi transformatoare în satele Corbii Mari, Petreşti, Satu Nou şi Bărăceni -1.700.000 de lei. Proiectele echipei PSD Dâmboviţa sunt lucruri vizibile. Sunt rezultatul unor planuri gândite pentru oameni, alături de oameni. PSD Dâmboviţa a ţinut cont întotdeauna de oameni, iar proiectele noastre au coincis, întotdeauna, cu nevoile dâmboviţenilor”, a subliniat preşedintele PSD Dâmboviţa, deputat Corneliu Ştefan, după vizita din teren de la Corbii Mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A fost aprobat calendarul examenului de Bacalaureat, sesiunea de vară 2020

Ministrul Educaţiei şi Cercetării a aprobat calendarul de organizare şi desfăşurarea examenului naţional de Bacalaureat – 2020. Astfel, potrivit noului ordin, în contextul epidemiologic actual, se consideră centru de examen unitatea de învăţământ la care s-au înscris cel puţin 30 de candidaţi proveniţi din seria curentă şi/sau din seriile anterioare. […]