La Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri. Olimpiada Jandarmului Operativ

0 0

jandarmiCentrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri a fost gazda primei ediţii a Olimpiadei Jandarmului Operativ, care s-a desfăşurat în perioada 25-29 martie. Olimpiada Jandarmului Operativ s-a desfăşurat la iniţiativa domnului colonel dr. Mircea OLARU, inspector general al Jandarmeriei Române. Olimpiada s-a desfăşurat sub forma unui concurs militar aplicativ la următoarele probe: test scris – cunoaşterea regulamentelor militare generale şi a legislaţiei, intervenţie profesională, parcurgerea Pistei Roşii, tragere şi alergare de rezistenţă şi a avut drept scop creşterea interesului cadrelor militare de jandarmi pentru propria pregătire profesională, pentru practicarea sportului şi pentru dezvoltarea spiritului de competiţie şi fair-play. În prezenţa doamnei chestor Elisabeta LIPĂ, preşedinte al Clubului Dinamo, s-a desfăşurat premierea şi ceremonia de închidere a primei ediţii a Olimpiadei Jandarmului Operativ. La această competiţie au participat 56 cadre militare din unităţile operative ale Jandarmeriei, în urma desfăşurării probelor, podiumul a fost ocupat de următorii:
Locul I – locotenent MĂTĂSARU Adrian Constantin, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău;
Locul II – plutonier SAVIN Ionel, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ;
Locul III – plutonier CIOANCĂ Ionică, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.
În cuvântul adresat participanţilor, doamna chestor Elisabeta LIPĂ a adresat felicitări câştigătorilor, tuturor militarilor participanţi, precum şi organizatorilor şi a remarcat faptul că sportivii jandarmi sunt printre cei mai buni ambasadori ai sportului românesc, lucru dovedit în nenumărate rânduri cu ocazia participării acestora în competiţii organizate la nivel european şi mondial.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VIDEO. Alexandra Elena Pârşă, tânăra împuşcată în cap de iubitul ei, a fost condusă pe ultimul drum

Coloane de maşini şi mii de oameni în spatele unui sicriu alb. Dacă în prima parte a zilei totul s-a desfăşurat sub o ploaie măruntă, mocănească, în momentul în care cortegiul funerar a pornit spre biserică, soarele a răsărit. Alexandra Elena Pârşă, tânara care a fost împuşcată în cap de […]