La APIA se depun cereri pentru schema de ajutor „Sprijin pentru prima împădurire”

0 0

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură informează potenţialii beneficiari că, începând cu data de 2 martie, se depun Cererile de Plată pentru Schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite” aferentă Măsurii 8, Submăsura 8.1 „Împăduriri şi crearea de suprafeţe împădurite”, din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020.
În conformitate cu prevederile Ordinului MADR nr. 51/19.02.2020, Cererile de plată se vor depune la Centrele judeţene APIA, până la data de 15 mai 2020, de către beneficiarii care au depus Cereri de sprijin în cadrul sesiunilor 1/2016, 2/2017 sau/şi 3/2018.
Cererile de plată pot fi depuse şi după data de 15 mai, respectiv până la data de 9 iunie 2020 inclusiv, cu o reducere de 1%, pentru fiecare zi lucrătoare, a sumelor la care beneficiarul ar fi avut dreptul dacă cererea de plată ar fi fost depusă până la data de 15 mai 2020 inclusiv.
Formularele de modificare a cererilor de plată pot fi depuse, fără aplicarea de penalităţi, până la data de 2 iunie 2020 inclusiv si pana la data de 9 iunie 2020, cu o reducere de 1% pentru fiecare zi lucrătoare a sumelor la care beneficiarul ar fi avut dreptul dacă formularul de modificare ar fi fost depus până la data de 2 iunie 2020 inclusiv.
În funcţie de tipul plăţii solicitate, dosarul cererii de plată trebuie să cuprindă documentele doveditoare privind efectuarea lucrărilor de înfiinţare, împrejmuire şi întreţinere, specificate în capitolul V din Formularul – tip de cerere de plată pentru anul 2020.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Adrian Ţuţuianu, Pro România, despre desemnarea lui Florin Câţu ca premier

Senatorul Adrian Ţuţuianu, coordonatorul Pro România Dâmboviţa, a comentat pe larg desemnarea lui Florin Cîţu ca premier însărcinat cu formarea noului guvern, apreciind că nu este persoana cea mai nimerită pentru această demnitate: „În primul rând se vede că Partidul Naţional Liberal şi Ludovic Orban fac aceeaşi greşeală pe care […]